За любовта няма възраст. Доказва го историята на Вирджиния и Николай. Момичето е на 19 години, а мъжът на 63, но това явно не се оказва пречка за да бъдат заедно.

„Стана малко случайно. Бяхме приятели с родителите й и оттам започна едно добро познанство, което прерасна в семейно приятелство. След 2-3 години, в края на миналата година започна и нашата връзка“, откровено разяснява Николай пред btv.

Той обяснява, че отношенията им са сериозни и всъщност двамата се допълват във всичко. „Имаше една вътрешна спирачка, но в един момент нещата просто се случват, спирачката се отваря и си казваш „Да става каквото ще“, отсича още той.

Вирджиния също категорично заявява, че го харесва като мъж и постепенно е разбрала, че той не й е само приятел.

Двамата се познавали от няколко години, но връзката им станала реалност на нейния 18-ти рожден ден. „Танцувахме и тогава тя се отпусна – бяхме на кръчма“, спомня си Николай.

Възрастният мъж има внуци на 4-5 години. Връзките му са с все по-млади от него жени. Бившата му съпруга е на 52 години, а след развода се среща с 30-35 годишни.

„Не съм мечтал за младо момиче – заведенията са пълни, една бутилка уиски и 17-годишни колкото искаш“.

Той обяснява, че приятелите им ги приемат и знаят, че Вирджиния не е с него заради пари.

Момичето сподели още, че, когато са се запознали, тя е била на 15 и че в началото връстниците й са се отнасяли зле към тази връзка.

Николай пък не вижда нищо лошо в това.

„Нямам проблеми с потентността. Правим секс през ден. Вирджиния бе девствена преди мен.“