IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За по-продължителен оргазъм – тантрически секс

18 октомври 2017 15 10

С какво е по-различен от обикновения?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

По света има толкова много различни и уникални сексуални практики и тантрическия секс е една от тях. Наскоро тръгнаха слухове, че Майли Сайръс изучава именно тантрически секс, тъй като искала да подправи сексуалния живот с приятеля си – Лиъм. Какво обаче е специалното на този секс?

Какво представлява тантрическият секс?

„Tantra“ е санскритска дума, която означава „вплетени заедно“. Тантрическият секс е древна индийска практика, която се отнася до „разширяване“ на енергията по време на секс, с цел да се създаде по-високо ниво на интимност. Освен това се смята, че води до невероятен оргазъм.

С какво тантрическият секс се различава от обикновения?

Този тип секс включва свързване с тялото на партньора ви чрез масаж и координирано дишане. Но освен техниката, тантрическият секс е свързан с липсата на всяко чувство за срам.

Ако сте нови в тази област, ето и основните стъпки за изпълнение.

- Вгледайте се в очите на партньора си, докато сте облечени. Помнете, че очите са прозорците на душата, така че оглеждането в очите на другия ще ви сближи.

- След това опитайте да синхронизирате дишането си. Вдишайте и издишайте заедно и се опитайте да усетите дъха на партньора. Правете това най-малко 10 минути.

- Свалете дрехите си, като жената следва да седне в скута на мъжа, обърната към него и да обвие ръката си около кръста му. Докато дишате един срещу друг, преминете към галене и целуване. След малко започнете бавно полов акт, като продължавате с целуването и галенето и поддържате контакта с очи.

Специалисти в тази област твърдят, че по този начин оргазмът може да продължи по-дълго, дори до няколко минути.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари