IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 неща, с които силните жени не правят компромис във връзката

1 ноември 2017 16 20

Знаят кога да поставят граница

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Силните жени знаят как да държат главата си високо, дори когато срещат трудности, и не се поддават на никакъв вид емоционална манипулация. 

Всяка жена, която е на път да направят компромис с живота си в името на хармонията в отношенията с любимия, мислейки, че по този начин ще спаси връзката, трябва да прочете следващите редове.

Ако твърде често правите компромиси, това няма да доведе до нищо добро, дори напротив – последствията могат да бъдат по-лоши. Ето няколко неща, които силните жени никога не биха толерирали във връзката. 

1. Компромиси с кариерата

Никоя силна жена няма да компрометира кариерата си за мъж, тъй като осъзнава, че в този живот е много важно да си независим.

В много случаи жените дори трябва да се откажат от кариерата си, за да останат със съпруга или гаджето си. И изненадващо никой мъж никога не е бил помолен да направи компромис в това отношение. 

2. Прекалено натрапчиво поведение

Този вид поведение е изключително нездравословно за връзката. Много мъже дори го прикриват, като го наричат „истинска любов“ или „отдаване“, но в много случаи става дума за нарцистично поведение. 

3. Желание за притежание

Да обичаш да притежават е добре до известна степен. Но когато стане прекалено, това ще доведе само до проблеми и до чувство на задушаване. 

4. Нежелани правила

Има хора, които смятат, че са родени със специални правомощия да управляват жените и че жената в живота им трябва да спазва тези правила. 

Силната дама трябва да разбере къде да постави граница и да не се предаде на този опит за манипулация.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари