IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рискът от изневяра е най-малък при тези 3 зодии

23 ноември 2017 15 20

Кои оглавяват тази класация?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всички искаме да избегнем болката и разбитото сърце в живота ни. Всъщност, избягването на болката и търсенето на удоволствие често могат да бъдат единствените неща, които ни мотивират в живота. Страхуваме се да загубим това, което имаме, или че няма да имаме онова, което искаме. В резултат може да се затрудни започването на нова връзка.

Затова искаме да намерим човек, за когото е най-малко вероятно да ни измами. И макар че никога не може да има каквато и да е гаранция за това, според астрологията тези три зодиакални знаци са склонни да изневерят в най-малка степен.

Телец

Телците са фокусирани и целенасочени. Когато родените под този знак искат нещо, те го преследват, без да ги интересува колко време е необходимо, за да го получат. Това включва и успешна връзка.

Те знаят какво е необходимо, за да направят нещо да заработи, и не се страхуват от предизвикателствата, които могат да се появят по пътя им.

Но това, което няма да приемат, е партньор, който не цени лоялността им, като се забърква с някой друг.

Дева

Девите са най-гъвкавите и приспособими от земните знаци. Те са в състояние да приемат нечии грешки и могат да работят с тези хора, защото по своята същност са по-прощаващи.

Поради тази причина е по-малко вероятно да търсят някой друг, когато не отговаряте на очакванията им.

Макар Девите да не са сред най-големите романтици, любовта им е изключително безкористна, мила и състрадателна.

Козирог

Козирозите са изключително инициативни. Те обичат когато нещо се случва, постоянно работят по някакви проекти. Изключително активни и амбициозни са.

Това е добре за връзката с Козирозите, защото в момента, в който тя започва да липсва, те вече ще са предприели мерки, като планират забавен уикенд или специална вечер.

Макар че понякога може да усещате, че са влюбени в работата си повече, отколкото във вас, помислете по този начин: Те създават стабилна основа, от която връзката ви се нуждае.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари