IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бракът ви също има зодия. Как се отразява тя на връзката? (II част)

3 декември 2017 15 15

Какво вещае сватбеният ви ден?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сватбеният ви ден поставя началото на един нов живот, който започвате да градите заедно. Тогава двамата ставате едно, и макар да оставате индивидуални личности, връзката ви си има свой собствен характер. Бракът е нещо, което расте и се развива.

Може да се каже, че сватбеният ден бележи началото на нов живот, който може да се определи и от зодиакалния знак, който двамата споделяте.

Точно така, денят, в който се жените, си има астрологична „рождена дата“, точно като рождения ви ден.

Когато сватбата е на дневен ред, обикновено мислите за всички прекрасни неща, които да направят този ден специален – облекло, украса, ресторант.

Мислите и за периода от годината, в който бихте искали да се ожените, като основно вземате предвид сезона – дали да е красива зимна сватба или да е лятна край морето например.

Трябва да имате предвид обаче, че бракът ви ще се повлияе от периода на зодиакалния знак, в който сте се оженили – точно както се отразява и на всяка отделна личност.

Вече обърнахме внимание как първите шест зодии влияят на брака ви. Нека да видим как се отразяват и останалите шест.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В този сезон брачните съюзи са перфектни, без дори партньорите да се стремят към това. Те винаги намират време един за друг, във въздуха постоянно се носи чувство за романтика, когато са заедно.

Тези двойки не обичат да афишират любовта си, но това не означава, че тя не съществува – тъкмо обратното.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Ако бракът в периода на Скорпиона трябва да се опише само с една дума, това би било „наелектризиращ“. Любовта и страстта, които имате един към друг, са безгранични.

Обвързвате се един с друг много сериозно, което прави съюза ви един от най-лоялните и верни.
Тези бракове са много интензивни, в това няма съмнение, и макар да се обичате толкова силно, връзката е изградена на любов и омраза.

Стрелец (22 ноември – 19 декември)

Бракът в периода на Стрелеца означава, че животът никога няма да бъде скучен. Когато се ожените в този период, е почти гарантирано, че съюзът ви ще бъде изпълнен с приключения и вълнение, които идеално ще допълват любовта и топлината помежду ви.

Разбира се, ще има и спънки по пътя, както при всеки брак, но винаги се опитвате да научите по нещо от тях и да извлечете максимума от живота.

Вие мислите един за друг като най-добри приятели, които понякога спорят и не са съгласни, но винаги помежду им има любов.

Козирог (20 декември – 19 януари)

Сключването на брак през сезона на Козирога означава, че той ще бъде успешен. И двамата сте толкова фокусирани в щастието на другия, че би било невъзможно да мислите за връзката ви като нещо неуспешно. Готови сте да дадете всичко от себе си.

Те не афишират своята любов и привързаност, но това не означава, че нея я няма или че сексът не е страхотен – напротив.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Що се отнася до браковете в периода на Водолея, може да се каже, че има „правила за брак“ и след това има „правила за брак в сезона на Водолей“. Единственото нещо, което мразите повече, отколкото мнението на другите хора за брака ви, е да следвате правилата.

Вие сте повече от партньори – вие сте най-добри приятели. Обичате да имате уникален брак, защото това означава, че можете да опитате някои по-ексцентрични подходи към семейството, любовта и секса, както и към справянето с проблемите.

Риби (19 февруари – 20 март)

Бракът обикновено изглежда като романтичен филм, където всичко върви добре, когато той е под знака на зодия Риби. Не само сте безумно влюбени, но може да се каже, че сте сродни души.

Винаги се опитвате да добавите малко романтика в ежедневието си, независимо дали това означава закуска в леглото или просто изразяване на любовта си един към друг.

Определено има и любопитство в брака ви, което означава, че търсите нови неща – един за друг и за околния свят. Понякога можете да бъдете прекалено чувствителни, но това е само защото искате да сте честни с партньора си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари