IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прелюбодейци: Четирима, които изневериха на половинките си

6 януари 2018 16 15

Намерили са време и възможност да кръшнат навръх Коледа

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Коледа вече е зад гърба ни. Празник, който е насочен изцяло към семейството. Но дори и тогава можеш да кръшнеш на половинката си.

Някои казват, че това е измама, други смятат, че е необходимо за оцеляването на брака им. Независимо от вашата гледна точка, вижте как се чувстват хората, които са избрали да изневеряват на партньорите си по Коледа.

Сайтът за запознанства на Острова – IllicitEncounters.com, ни запознава с четирима от тях.

Кайл, 33 г., от Лондон

„От известно време имам връзка с жена (аз ще я наричам Никол), но това е първата ни Коледа заедно. Обикновено се опитваме да се събираме поне няколко пъти в месеца. Живеем в различни части на Лондон, но от работата ни дели кратко пътуване с влак. Така че срещите след работа винаги са били много удобни и за двамата. На Коледа предупредих, че ще съм на работа, Никол също. Измислихме, че сме в едни и същи смени. Не е необичайно да работя на този празник, така че имаше разбиране от страна на жена ми. Пък и половината ден го прекарах със семейството.

Другата половина бях с Никол в близкия хотел. Първоначално не бяхме планирали да се срещнем на Коледа, но и двамата се возим в една и съща лодка. Бракът ми е на ръба от няколко години, но винаги показва истинското си състояние около почивните дни. Летните почивки със семейството са непоносими, Коледа също е толкова лоша. Говорих с Никол за това и тя каза, че е в подобна позиция, затова и двамата се съгласихме, че би било добра идея да имаме малко време заедно и се радвам, че го направихме“.

Майкъл, 44 г., Лондон

„С жената, която се срещам, се запознахме в сайта преди четири месеца. Тя беше тази, която предложи да се срещнем около Коледа, за щастие тя живее наблизо. Въпреки че това обикновено ни причинява повече проблеми. Отхвърлих идеята да я срещна на Коледа по очевидни причини, главно поради логистичните трудности, но тя предложи да се срещнем рано сутринта. Сутрин обикновено бягам, така че моето отсъствие в ранните часове, ако съпругата ми се е събудила, можеше да бъде оправдано. Както и да е, срещнахме се в близкия хотел, който вече бях резервирал, правихме секс и си отидохме. Всеки, който ни беше видял да напускаме хотела тази сутрин, би помислил, че сме любяща се двойка. Двойка, която празнува Коледа по свой неподражаем начин, а не двама прелюбодейци“.

Ел, 31 г., Нотингам

„Моят колега и аз (ние работим за полицията) имаме афера от май. В миналото сме правили секс на работното място, но обикновено гледаме да сме далеч от хората, които познаваме. Въпреки това предложихме и двамата да сме на смяна на Коледа. И го направихме няколко пъти през деня. Имаше нещо вълнуващо, но трябва да бъда честна и да кажа, че се чувствах по-зле да изневерявам на съпруга си по Коледа. Никога не съм мислела, че върша нещо лошо. Да, правя го зад гърба на съпруга си – предполагам, че съм егоист. Но бих лъгала, ако не съжалявам след това.

Кейти, 28 г., Хертфордшир

„Всяка година прекарвам коледната утрин и обяд с близките си, преди да се кача в къщата на приятеля си в Ашфорд, за да прекарам вечерта с него. И двамата мъже предлагат нещо различно – физически и емоционално. Аз получавам най-доброто от двата свята в това отношение, въпреки че обикновено е трудно да жонглирам. Във всеки случай, възниква възможността и не мога да измисля добра причина да не я взема“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари