IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са предпочитанията ви в леглото според зодията? (II част)

7 януари 2018 15 15

Предпочитанията в секса невинаги съвпадат с личността от ежедневието

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В ежедневието си показваме едно лице, което е много вероятно по никакъв начин да не съвпада с това, което показваме в секса.

Истината е, че когато става дума за интимност в спалнята, повечето от нас имат много различна същност от тази, която другите виждат. Това е страна на нашата личност, която е запазена само за интимните партньори. И понякога може да изненада хората.

Тези предпочитания и интереси неизменно са повлияни и от зодиакалния знак, под който сме родени. След като научихме какво харесват първите шест зодии в леглото, следва да научим загадките и на останалите шест.

Везни

Везните са изключително чувствени любовници. Те са съсредоточени върху удоволствието на половинката им и се наслаждават на интимността, която сексът подхранва.

Разтапящ поглед, любовен шепот и дълги целувки са едни от най-любимите им занимания в леглото.

Скорпион

Понякога обичат да експериментират. Те са готови да опитат почти всичко, за да запалят искрата. Всъщност, ако сте Скорпион и все още не сте опитали някое по-нестандартно занимание в леглото, вероятно изпускате.

Стрелец

Стрелците са естествено любопитни, като това включва и интереса им към порното. То е не просто чудесно за захранване на любопитството, но и за нови идеи, които да опитат в спалнята.

А Стрелците са големи фенове на експериментите. Важното в случая е да могат да направят разлика между секса в тези филми и в реалния живот, тъй като това може да остави чувство на неудовлетворение у тях.

Козирог

Козирозите обичат да поддържат интереса висок, когато става дума за секс. Те обичат да сменят пози и да използват различни техники по време на любовната игра. Представителите на тази зодия искат да се уверят, че цялото преживяване е приятно и за двамата партньори.

Те също така са склонни да се приспособяват към предпочитанията на партньора им.

Водолей

Водолеите са със свободен дух и са почитатели на „суровия“ и мръсния секс. Те нямат против да се забавляват на публично място или да бъдат шумни в спалнята. Представителите на тази зодия искат да живеят живота си на пълни обороти, включително и по отношение на секса.

Те обикновено се чувстват уязвими, когато се отдадат на интимния момент. Това според изследователи ги прави и велики любовници, тъй като по този начин се засилва връзката между партньорите.

Риби

Те са готови да направят всичко, за да бъде доволна половинката им. Много вероятно е да притежават доста богата колекция от секси бельо, с което допълнително да разпалват страстите.

Рибите искат да поддържат вълнението в леглото живо, дори ако са с един и същи партньор от години.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари