IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Противоположностите, които се привличат (II част)

14 януари 2018 15 15

Те намират верния път един към друг

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Широко разпространено е твърдението, че противоположностите се привличат. Вероятно има доза истина в това, тъй като по този начин двамата партньори се допълват. Стига, разбира се, различията да не образуват пропаст в отношенията помежду им.

Всъщност излизането на срещи със зодия, която има напълно различни черти от вашите, може да се окаже най-добрият вариант. Макар да изглежда, че никога няма да имате нищо общо помежду си, ако се възползвате от своите различия, това всъщност може да направи връзката ви по-силна.

След като разгледахме кои са първите три двойки на зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си, следва да се спрем и на останалите три.

Рак и Козирог

Ракът и Козирогът са силно привлечени един от друг, благодарение на споделените от тях общи качества. И двете зодии са много успешни и виждат промяната в живота като находчива и важна, те определено имат почва, върху която да се свържат.

Семейството и любовта също са важни за тях и те често имат подобни идеи, когато става въпрос за срещи, секс и брак.

Ракът е по-вероятно да бъде екстровертен и да има по-оживен социален живот, докато Козирогът е по-интровертна личност и често предпочита да си остане вкъщи. Но тези противоположности не играят важна роля в отношенията им.

Лъв и Водолей

Лъвът обича да бъде начело и да поеме командването, което означава, че трябва да има и чувство за ред, за да може да упражни своя контрол. При Водолея е точно обратното.

Те нямат необходимост да контролират, когато вярват и прегръщат лудостта на живота. И ако това не може да подлуди Лъва, спокойствието на Водолея определено ще постигне този ефект.

Водолеят не е от хората, които споделят любовта си с всеки, докато при Лъва има тенденция да бъде много топъл и страстен.

Разбира се, има хора в живота на Водолея, които виждат много по-топлата му страна, но родените под този знак са склонни да я пазят за хората, които ще ги приемат такива, каквито са.

Лъвът е склонен да се тревожи твърде много за това, което другите мислят за него/нея, но когато Водолеят е наоколо, се отпуска много повече.

Дева и Риби

Родените под знака на Девата могат да бъдат прекалено резервирани, докато Рибите са по-скоро ходещо торнадо, отколкото човек, но въпреки това има взаимно очарование в тази връзка.

Те може да имат своите страхове и да се притесняват за различни неща, но независимо от това, през което преминават, другият е готов да направи всичко, за да помогне. Винаги има нещо, което единият не може да разбере, но другият може.

И двата знака са невероятно безкористни и обичат привързаността, така че никога няма да има липса на интимност между тях.

Рибите са склонни по-често да се движат с потока на живота, докато Девите се опитват да останат заземени и внимателни.

Това може да доведе до известно напрежение, но когато се приемат такива, каквито са, винаги намират начин да преодолеят различията.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари