IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На първа среща без текила и бира!

16 януари 2018 10 40

Не е удачно да си поръчате повече от две напитки

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако сте привърженик на бирата или сайдера, може да обмислите по-внимателно избора си.

Проучване установи, че хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата.

Британското приложение за срещи „Трувю“ направи проучване сред 1000 души, за да открие какво е истинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

„Изглежда тайната е да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите“, казаха създателите на приложението.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Всъщност 27% от хората казват, че това е „най-непривлекателният“ алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща.

Против пиенето на сайдер се обявяват почти четвърт от анкетираните, а против бирата – 13%.
Бялото вино е 100% приемливо за случая, а след него се нареждат коктейлите. Червеното вино и розето също са определени като добър избор от над 90% от хората.

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод.
Приблизително 25% от британците смятат, че над 5 напитки са прекалено много, а 12% гледат на алкохолните въздържатели с подозрение.

На въпроса какво ще направят, ако партньорът им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговарят, че ще се приберат вкъщи, а 28% явно са благородни и ще поръчат такси за човека до дома му. 27% казват, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12% от мъжете и жените признават, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново.

„Изглежда тайната е да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите“, казаха създателите на приложението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари