IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 признака, че от него няма да излезе добър съпруг

23 януари 2018 16 00

Не позволявайте да бъде ваш спътник

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Факт е, че много мъже, които са страхотни гаджета, всъщност не биха били добри съпрузи. Проблемът на много жени е, че те често не осъзнават, че излизат точно с такъв мъж, докато всъщност не се омъжат за него.

За да намалите тази вероятност, е добре да имате предвид кои са признаците, които показват, че половинката ви едва ли ще бъде добър съпруг.

1. Той е мамино синче

Всъщност много от тези мъже трудно могат да бъдат и добри гаджета. Истината е, че мъж, който е толкова близък с майка си, не си търси жена. Той по-скоро си търси нова майка и едва ли някога ще бъдете основният му приоритет, дори и да се омъжите за него.

2. Чули сте го да казва, че жената е собственост на съпруга си

Това е ясен признак, че той все още вижда себе си като ухажор, а когато сложи халка на ръката ви, ще започне да злоупотребява. Не се омъжвайте за човек, който ви вижда като своя собственост.

3. Имате различни цели в живота

Различните цели в брака означават, че ще се стигне до война и най-вероятно ще се приключи с нея. Не си го причинявайте и не позволявайте такъв човек да бъде ваш спътник.

4. Притеснявате се да му съобщите лоши новини или да плачете на рамото му

Когато сте гаджета, може да показвате единствено своите положителни страни, без да обръщате особено внимание на проблемите. Това обаче не важи, когато сте съпруг и съпруга.

Ако той се примирява и блокира всеки път, когато се случи нещо лошо, това означава, че на вас ще се наложи да се справяте с всички трудности и проблеми.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари