IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 причини защо да си необвързан не значи самотен

19 февруари 2018 16 00

Какво трябва да знаем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато наскоро сте се разделили с половинката, със сигурност ви трябва време да се напаснете към новото си ежедневие и да изградите отново най-важните отношения – тези със самите вас.

Макар партньорът ви да е бил до вас и да е правил ежедневието, проблемите и задачите ви по-лесни, това далеч не значи, че не можете да се справяте с всичко сами.

Независимо от това, че сте необвързани, вие никога няма да бъдете самотни и има точно 3 причини, които водят до това. Ето кои са те:

1. Вие винаги сте най-добрата компания за самите вас

В крайна сметка, единственият човек, който може да ви даде точно това, от което имате нужда, сте самите вие. Искате скъпа вечеря? Вземете си сами съставките и си я пригответе. Никой не ви спира да правите това, което обичате и в крайна сметка вие сте човекът, който е отговорен за изпълнението на всичките ви мечти.

2. Никой не ви познава толкова добре, колкото самите вие

Вие сте единственият човек, който се познава до последния детайл в характера, а дори и да не сте стигнали до този момент, самото пътешествие в самопознанието е достатъчно интригуващо.

Каквото и да става, вие винаги се връщате към самите себе си и всеки контакт, който имате с други хора, независимо дали е романтичен или не, само ще разкрие нови и непознати ваши страни. Не сте самотни, когато сте необвързани – просто сте в процес на самопознание. Колкото повече се обграждате с други хора, като приятели и партньори, толкова повече познавате себе си.

3. Еднакво комфортно ви е с приятели и непознати

Да сте необвързани е възможност за вас да опознаете различните форми на отношения между хората, които светът може да ви предложи. От това да се шегувате с непознати до това да ходите на гости на близки приятели – всичко е различни пластове и нива на връзки с хора, които чакат да бъдат открити.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари