IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на най-сексуалните зодии

26 февруари 2018 15 20

С тях сексът е необикновено преживяване

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Ако сте спали с някого, който ви е накарал да се чувствате толкова добре, че да ви е трудно да формулирате изречение след това, има голяма вероятност да сте били с представител на някоя от тези 3 зодии.

Ако не сте имали сексуално преживяване с някой от тях, помислете как да поправите грешката си преди да се обвържете сериозно.

3. Телец

Телците обожават любовната игра. Родените под този знак са в хармония с всички сетива и те ще се постараят да предадат своите интензивни усещания и на своя партньор.

Те ще милват кожата ви, ще ви целуват и ще запалят въображението ви с мръсни приказки. Ще ви гледат, сякаш сте най-магичното същество на този свят.

2. Овен

Когато родените под този знак искат нещо, те го искат на момента. Това включва и този, с когото искат да споделят спалнята. Ако ви набележат, те ще ви преследват, сякаш сте най-сексапилния човек, който някога е живял. Най-вероятно ще се почувствате толкова желани, че трудно бихте могли да им откажете.

Макар че те не са известни с дълга и бавна любовна игра, тяхната дива, потна и бушуваща ярост може да направи сексуалното преживяване незабравимо.

1. Скорпион

Скорпионите са известни със своите способности в леглото и те всъщност са най-сексуалният знак в целия зодиак.

Макар понякога бившите им да си спомнят за тях като за най-лошите хора, когато стане дума за секс, рядко може да се чуе нещо лошо за представителите на зодия Скорпион.

В Скорпионите има толкова много емоции, колкото и амбиция, и те успяват да вплетат тези свои качества и в секса. Обикновено преживяването с тях е много интензивно.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари