IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са ерогенните зони на всяка зодия? (I част)

3 март 2018 15 15

Те се нуждаят от допълнително внимание

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои части от тялото се нуждаят от допълнително внимание в леглото – това вероятно не е тайна за никого. Любопитното е, че те не са едни и същи при различните хора.

Тези ерогенни зони може да накарат коленете ви да омекнат или да стигнете до върховния момент по-бързо и те са различни за отделните зодии.

Разбира се, всеки човек е различен, въпреки еднаквия зодиакален знак, но все пак си струва да опитате. Може да откриете новия си любим начин за достигане до оргазъм.

Овен

За представителите на зодия Овен това е главата. Независимо дали става въпрос за еротичен масаж на главата или за нежни ласки по лицето, когато докосвате Овен на тези места, това лесно ще го възбуди.

Когато си играете с косата им обаче, това наистина може да ги подлуди.

Телец

В спалнята техните зони на удоволствие са в областта на врата. Телците се считат за най-чувствените в зодиака и само целуването на врата им може да ги доведе до екстаз. Трябва да имате предвид обаче, че щом веднъж представителите на тази зодия се възбудят, няма връщане назад.

Близнаци

Близнаците управляват ръцете, раменете и нервната система като цяло. Въпреки непринудената им личност, при тях е доста ясно онова, което ги възбужда – те искат всичко, освен обичайното.

По време на секс те високо ценят любовната игра, което означава, че очакват ръцете на партньора им да не се поместват от тялото им. Докосвайте ги, като се съсредоточите върху ръцете и пръстите им и целувайте раменете.

Рак

Той се смята за най-грижовният знак в зодиака. В спалнята представителите на тази зодия искат дълбока интимност и предварителна игра. Ако наистина искате да ги възбудите, ключът е в гърдите и зърната им.

Лъв

Представителите на тази зодия винаги са в центъра на събитията, особено в спалнята. Те искат да бъдат почитани, желани и другите да им се възхищават.

Когато става дума за ерогенни зони, най-чувствителната част от тялото на Лъвовете е гърбът им. Можете да го масажирате или просто да прокарате пръсти по него.

Дева

Най-чувствителната зона на родените под този знак е коремът. Те обичат да се раздават, ценят хигиената и вниманието към детайла.

В спалнята, чистотата е задължителна, както и първичният секс. Стомахът е най-ерогенната им зона, а нежните целувки и галенето със сигурност ще възбуди Девите.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )