IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко търпеливи сте във връзката според зодията ви? (II част)

18 март 2018 15 15

Кои са най-търпеливите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Търпението и любовта трябва да вървят ръка за ръка, за да може връзката да се радва на успех. Те обаче невинаги са съвместими.

Една от вероятните причини, поради които сме склонни да загубим търпението си по въпросите, свързани с любовта е, че мислим, че имаме перфектна любовна връзка, в която няма да се налагат компромиси и търпение. Съвършенството обаче не е възможно. И все пак очакваме повече.

Именно очакванията са онова, което може да ви заблуди и съответно разочарова. Затова е много важно да сте наясно, че търпението наистина е добродетел, че и не всеки го притежава.

След като разбрахме как стои въпросът с търпението в любовта сред представителите на първите шест знака в зодиака, предстои да разгледаме останалите шест.

Везни

По природа Везните са търпеливи и мили и това не е роля. Въпреки че тези положителни черти им помагат и в социалния свят, те действително подкрепят романтичния си партньор.

Везните са щедри, когато става въпрос за комплименти и похвали, и никога не пропускат възможността да бъдат мили.

Скорпион

Най-добре е да приемете реалността и да сте наясно, че когато си имате работа с представител на тази зодия, трябва да очаквате търпение в много малки количества. Или е по техния начин, или по никой друг и това важи за всеки аспект от живота.

Стрелец

Може да изглеждат прекалено търпеливи, тъй като Стрелците са добри в отричането на истината, ако тя е, че са нежелани. Тогава родените под този знак ще ви чакат.

Причината е, че Стрелците искат да бъдат герои, това е малката им тайна. И ако се наложи да чакат избраника си, докато той/тя намери себе си, са съгласни с това.

Козирог

Те имат златно сърце и всеки, с когото са имали връзка, добре знае това. Козирозите са мекушави и въпреки цялата критика и „предложения“, които можете да чуете от тях, в дългосрочен план могат да забравят за тях.

Родените под този знак са сред най-търпеливите зодии, които са и изключително загрижени за другите.

Водолей

Водолеите почти винаги имат цел, която трябва да постигнат, и затова ще си отделят толкова време, колкото е необходимо. Това важи както за любовните отношения, така и за приятелството. Те проявяват разбиране и към партньора си по този въпрос.

Те искат половинката им да бъде щастлива с тях и с начина, по който чакат и разбират, за нещата, които вършат – те очакват партньорът им да забележи това и да го оцени, но понякога изпускат нервите си в случаите, когато това не се случва.

Риби

Представителите на тази зодия могат да бъдат търпеливи, докато, разбира се, търпението им не се изчерпа. Тогава настъпва хаос.

За радост, те могат да подреждат тази емоционална бъркотия, стига да е известно и на партньора им, че ще коства известно количество нерви.

Това за Рибите е проява на огромно търпение. Те са романтици до самия край.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
bih mogla da sum dostatu4no turpeliva , dosta turpeliva. no da 4akam za6toto iskam da buda geroi v edna vruzka??? hm, tova e sme6no .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар