IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-подходящият човек за вас (II част)

25 март 2018 14 15

Кое е онова, от което се нуждаете?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно най-хубавата част от връзката е, че имаме човек, с когото да прекарваме времето си. В най-добрите и в най-лошите дни и всички останали този човек преминава през всичко заедно с нас. 

Макар взаимоотношенията да се свеждат до това партньорство, всеки се нуждае от нещо по-различно, когато става дума за човека, с когото избира да прекарва времето си. 

Независимо дали сте човек, който се нуждае от приключения, или търсите някой, който няма нищо против прекарването на повечето дни, мързелувайки на дивана, намирането на точния човек е трудната част.  

Астрологията може да даде някои насоки по отношение на това, което всеки иска да намери у партньора. След като разгледахме кои са най-подходящите партньори за първите шест зодии, предстои да разгледаме от какво се нуждаят в любовен план останалите шест. 

Везни

Никой не обича повече хармонията от представителите на тази зодия. На тях им трябва човек, който да внася лудост в живота им, защото в спокойното си ежедневие, те тайно търсят някой, който ги накара да се почувствате живи. 

Скорпион

Ако има нещо, с което Скорпионите са много предпазливи, това е доверието. Родените под този знак имат нужда от партньор, на когото могат да разчитат при нужда и който ще пази гърба им.

Трябва им някой, който да им върне вярата в лоялността. 

Стрелец

Стрелците са пълни с живот, смях и много енергия. Трябва да са с човек, който съответства на тяхното вълнение, някой, който не спира порива им, но в същото време ги укротява и им желае най-доброто. 

Козирог

Козирозите са изключително отговорни и винаги са съсредоточени. На тях им трябва партньор, който внася повече ведрост и приключенски дух в личния и професионалния им живот. Такъв, който ги кара да се отпуснат. 

Водолей

Водолеите са много независими и имат нужда от човек, с когото се чувстват в безопасност. Трябва им партньор, който им разкрива нови хоризонти. 

Риби

Родените под този знак са много трудни за впечатляване. Нужен им е някой, който може да се придържа към високите им стандарти и да удовлетворява жаждата им за интелектуални разговори.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
za men e mujut - sukrovi6te , kogoto obi4am i 4akam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар