IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Мъжете с най-сложен характер

16 април 2018 09 40

За какво трябва да внимават партньорките им

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всяка връзка се основава на любов, общи цели, сходства в характерите, взаимни компромиси. Според астролозите обаче оказва влияние и подредбата на звездите. С кои знаци трябва да имат едно наум дамите, когато започват връзка? Вижте Топ 5 на мъжете с най-сложен характер.

5-то място – Овен

С тях трудно можете да се отпуснете. Овните постоянно оценяват своите партньори, сякаш се чудят дали са достойни за тях. И техните констатации често остават скрити зад маската на любезността. Но когато се натрупа критична маса забележки нямат свян и директно ще ви кажат – съжалявам, довиждане. Но от друга страна ще чакат вашето извинение и връзката може да заработи отново. Но трябва да сте наясно, че ще има повтарящи се пристъпи на раздразнителност.

4-то място – Дева

Девите са изтъкани от противоречия. Толерантни са към слабостите на другите хора, но в същото време могат да се обидят като дете. А как се съчетават способността за самокритика и комплексите – само те си знаят. Спасява ги тяхната способност да гледат разумно на заобикалящия ги свят. Друго проблемно място на Девите е патологичната им ревност и неспособност да се доверяват.

3-то място – Козирог

Много горд знак, чието самочувствие лети в небесата. Козирозите са с много високи изисквания за човека до тях, но някак забравят тези изисквания да са реципрочни и към себе си. Мъжете от тази зодия се стараят в една връзка да създадат максимален комфорт, но само за себе си. Но пък лесно можете да ги пречупите. Ако му окажете съпротива ще последва буря, а ако сте непреклонни ще се обиди и ще негодува. Но това е начинът да го накарате да не мисли само за себе си.

2-ро място – Водолей

Водолеите са безгрижни, но с лекота могат да създадат непоносима атмосфера. Представители на този знак са истинските мечтатели, но също така и доста претенциозни. Умеят да разиграват такива сцени, на които и Уди Алън би завидял. Но ако успеете да ги укротите – те са мъже мечта за връзка.

1-во място – Рак

Раците не обичат: 1. Да носят отговорност. 2. Да носят отговорност. 3. Да носят отговорност. Идеални кандидати за жени, които обичат да решават всичко сами и „да водят на каишка“ партньора си. На мъжете Рак това им харесва. И не, нямат проблем да бъдат фон в отношенията. Единственото нещо, с което неговата партньорка трябва да се съобразява е ревността му. Във всеки един момент може да поиска отчет на партньорката си – къде, с кого и кога...

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
nikoga ne mi e bilo trudno da kaja kude sum bila , otetut e nai- lesnoto ne6to za men , za6toto ne obi4am da luja. no ne vijdam za bliznak ni6to ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар