IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 грешки, които ви пречат да откриете любовта

21 април 2018 15 15

Не се влюбвайте в изградена от вас представа

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жените са склонни да обмислят и пресмятат всичко – особено когато се отнася за бъдещето им. Случили се така, че прехвърлят 30-те и все още са необвързани например, са способни да изпаднат в паника.

Защото, когато навършите 30, се очаква да сте намерили човека, с когото да създадете семейство и да имате деца – дори когато не сте готови да поставите кариерата си на пауза или да се откажете от безгрижния си живот.

Причината да не можете да откриете своя човек може да се дължи на някои основни грешки, които допускате в романтичните отношения. Кои са те?

1. Опитвате се да направите всеки мъж „единствения“

Мъжете и жените имат различни разбирания за начина, по който се развива една връзка. Докато мъжете може да излизат на срещи, чакайки нещата да се изградят и задълбочат, жените са склонни да приемат взаимоотношенията на сериозно още от втората среща.

Дори и мъжът да не удовлетворява нуждите, те най-вероятно няма да разберат това, тъй като много често жените са склонни да си изграждат определена представа за своя любим, в която се влюбват.

2. Игнорирате емоционалните си потребности

Здравословната връзка обогатява и извисява. Когато обаче сте съсредоточени единствено върху обвързването и нищо друго, вие пренебрегвате това, от което сърцето ви се нуждае.

3. Прогонвате мъжете, като демонстрирате погрешни намерения

Повечето мъже не се притесняват от обвързване. Те се страхуват от обвързване с грешната жена. А грешна обикновено е тази, която си търси мъж, само за да се омъжи и да има деца.

Що се отнася до мъжете и обвързването, за тях най-важно е как се чувстват във връзката. Жената с правилния начин на мислене ги кара да се чувстват сигурни и ценени. Жената с грешната нагласа ги отблъсква.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари