IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, които трудно се доверяват

17 май 2018 14 30

След като вече са били предавани

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Страхът да се доверят се случва на повечето хора, които са преминали през някаква травма в предишна връзка. Това обаче се наблюдава по-често сред представителите на определени зодиакални знаци и, разбира се, си има и обяснение.

Става дума за зодиакалните знаци, които усещат емоциите на по-дълбоко ниво. Когато сърцето им бъде разбито, те се нуждаят от много време, за да се възстановят.

Кои зодии изпитват трудност да се доверят след преживяно разочарование?

Скорпион

Един от начините, по които Скорпионите показват, че имат проблеми с доверието е, че рядко вярват на нещо, което потенциалната им половинка им казва.

Ако им каже, че закъснява заради трафик, родените под този знак ще предположат, че той/тя ги мами. Скорпионите по принцип трудно се доверяват, но недоверието им нараства, когато даден човек проявява интерес към тях.

Рак

Подобно на Скорпионите, родените под зодия Рак също имат затруднения да приемат за чиста монета това, което потенциалният им партньор говори. Не че обвиняват в лъжа, просто постоянно искат доказателства, че партньорът им ги харесва, мисли, че са умни и не може да свали очите си от тях.

Родените под този знак искат той/тя незабавно да отговори на съобщението, да се обажда само за да ги чуе. Ако не го стори, Раците ще решат, че другият човек не проявява интерес.

Риби

Ако Рибите са били наранени в миналото си, със сигурност ще им отнеме много време, за да се възстановят от преживяното. В случай че се появи някой, който изглежда прекалено добър, за да е истински, най-вероятно ще побягнат.

Щом веднъж сърцето им е разбито, Рибите ще издигнат стена около себе си, която е толкова висока, че е почти невъзможна за преодоляване. Представителите на тази зодия са уязвими и чувствителни и ще направят всичко възможно да не преживеят болката отново.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари