IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, от които всяка силна жена се нуждае във връзката си

6 юли 2018 12 40

Какви мъже могат да задържат вниманието на независимата жена?

Снимка:reuters.com

Снимка:reuters.com

Независимите жени се оправят сами в живота и то доста умело. Те нямат нужда от мъж, който да се грижи за тях, а от равностоен партньор, който да ги уважава и когото те да уважават. Именно затова силните жени са болезнено придирчиви по отношение на любовта и трудно се решават да инвестират своето време и емоции в даден мъж.

Ето и какви са мъжете, които могат да привлекат вниманието на такава жена:

1. Мъж, който да я предизвиква

Силните жени искат мъж до себе си, който да ги предизвиква да бъдат по-добри, от когото да се учат. Мъж, който да ги тласка напред, някой който да ги кара да виждат нещата по различен начин.

2. Мъж, който е толкова целеустремен, колкото е и тя

Силната жена се нуждае от амбициозен мъж, който знае къде отива и не говори празни приказки, а действа. Този тип жена има нужда от някого, който има същия начин на мислене като нейния. Енергичен мъж, който всеки ден дава 110% от себе си в желанието си да постигне своите цели.

3. Мъж, който няма да я държи на каишка

Силната жена се нуждае от своята независимост. Тя не иска мъж, който да следи всяка нейна крачка. Всъщност, това може да я задуши. Тя има нужда от мъж, който има свои хобита и занимания и ѝ дава пространството, от което се нуждае, а не обсебва цялото ѝ свободно време.

4. Мъж, който ѝ дава сигурност

Силната жена е готова да инвестира време в мъж, който ѝ дава сигурност, който ѝ вярва и я уважава. Мъж, който е честен с нея. Силната жена няма време за глупости. Ключът към успешната връзка с такава жена е тя да бъде изградена върху честността. Този тип жени са болезнено искрени и очакват същото в замяна.

5. Мъж, който я кара да се смее

Силната жена приема сериозно своите цели и кариера. Но тя се нуждае от някого, който може да я накара да се смее, който я разтоварва в напрегнати моменти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари