IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената Рак – отдадена любовница, страстна...

10 юли 2018 14 20

Какви са качествата й на любовния фронт?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

При жените от зодия Рак комплиментът е толкова важен, колкото любовната игра. Когато тя се съблече за пръв път пред мъж, тя наистина иска да чуе от него колко е красива.

По правило, жените с този астрологичен знак са отлични любовници, страстни, изобретателни, неуморни и... силни! Те обичат да се отдават на един мъж и да се чувстват изцяло в негова власт.

Сексуални предпочитания

Нейната ерогенна зона е сантименталността. Малко е вероятно жена Рак да стигне до леглото с мъж, към когото не изпитва никакви чувства. Тя обича да бъде нежна и романтична и задължително трябва да бъде пленена по някакъв начин от партньора. Другата ерогенна зона е еротичното НЛО – точката G, за чието съществуване все още няма истинско потвърждение.

Склонност към изневяра

Тези жени рядко изневеряват. Дори партньорът да ги остави по някаква причина, те няма да хукнат по чуждо. В еротичните им фантазии пък рядко присъства мъж, различен от любимия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари