IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената Дева в любовта – Снежната кралица

15 юли 2018 14 15

Вижте какви са техните сексуални предпочитания

Бионсе е Дева. Снимка: Reuters

Бионсе е Дева. Снимка: Reuters

Девите са свикнали да държат нещата под контрол, включително и когато става въпрос за взаимоотношения.

Жените от тази зодия често прикриват чувствата си и това на моменти обърква партньорите или потенциалните такива. За Девите е важно освен чисто физическо привличане да има такова и на интелектуално ниво. Чувствата също не са без значение и рядко можете да стигнете до края с нея още на първа среща.

Сексуални предпочитания

Жените Дева са яростен противник на спонтанния секс, еротичните филми и играчките за възрастни. За да се наслаждава, тя се нуждае само от две неща – чувство за лична сигурност и чувство, че партньорът е щастлив.

Склонност към изневяра

Ако един мъж е успял да вкара в леглото жена Дева, той трябва предварително да е готов за това, че винаги ще има трима в него – той, тя и... нейната съвест. Рядко изневеряват, но не от липса на желание, а защото са много консервативни. Освен това винаги разсъждават какво би донесла в живота им една изневяра и докато пресмятат плюсовете и минусите – често възможността да кръшнат е отминала.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

л ( преди 5 години )
Девите са изключително предани и спечелят ли сърцето им, остават така до края на живота, но ако се намери *** да им го разбие страданието и чувството за предателство са безкрайни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )
izob6to ne se interesuvam ot izneveri . mujut , kogoto obojvam e prekrasen i izkliu4itelen 4ovek . na nego sa mu 4ujdi podobni deistvia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар