IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената Близнаци в леглото – звездата на еротичния театър

19 юли 2018 14 20

Какво харесват жените от тази зодия?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жените, които са родени под знака Близнаци, обожават флирта. Те, както всички останали, търсят истинската любов. Но за разлика от другите, по правило те не са готови да платят за нея със собствената си свобода.

Основното, което се изисква от партньора, е да не прибързва. В противен случай рискува да намери ледена кралица до него в леглото.

Сексуални предпочитания

Жените Близнаци по-скоро обичат да водят еротични разговори и да си представят как ще бъде, отколкото да се занимават директно със секс. Но пък стигнат ли до него са фурии. Обичат всякакви експерименти, нямат нищо против и са очаровани от секс играчките, а „Кама Сутра“ им е като настолна книга. Също така, жените от този знак са склонни към бисексуалност.

Близнаците се нуждаят постоянно от нови впечатления, поради което е малко вероятно да откажат секс на необичайно място. Родени актриси, те превръщат еротичните игри в театрална пиеса, така че с тях в спалнята винаги е интересно. Но за сметка на това не обичат реквизити под формата на запалени свещи, голямо огледало, огледален таван...

Склонност към изневяра

Понякога Жената Близнаци успява да завърти няколко романа едновременно, без да вижда нищо погрешно в това. За тях това е просто жажда за новост, без която животът става тъп.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари