IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не се сърдете на кръшкачите: Природата така ги е програмирала

1 август 2018 15 00

Изневерите се сдобиха с научно оправдание

Снимка: Pexel

Снимка: Pexel

Мъжете са природно програмирани да изневеряват. Това смята екипът на Чиен Лю от нюйоркския колеж Уагнър. Според специалистите, има научно оправдание представителите на силния пол да кръшкат, пише Daily Mail.

Експертите обясняват, че мъжкият индивид е така устроен, че представителите му да са по-изкушени да поддържат многобройни сексуални връзки в сравнение с жените.

Според изследване, мъжете са по-нещастни, когато имат само една сексуална партньорка. В исторически план мачовците с многобройни завоевания са получили еволюционно предимство.

За разлика от тях дамите са по-доволни, когато могат да задържат един и същи партньор за по-дълъг период от време.

Нюйоркският екип е изследвал поведението на 1500 женени двойки. От проучването станало видно, че новобрачните мъже често определяли сексуалния си живот като „изключително задоволителен“.

В рамките само на една година, при три процента от участниците ласкавите оценки за сексуалните им изживявания спаднали от една до две степени.

Било установено също, че женените двойки, които са били гаджета и през ученическите години, е най-вероятно да си изневерят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Никой не спира мъжете да си спят с когото си искат, *** си остават сингъл и го правят, къде е проблемът??? Но ако иска хем слугиня да му пере чорапите и да гледа децата, а него природата го е създал кръшкач, това си е чисто и просто мъж без чест!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
Глупости! Бройкаджиите са, които се чувстват вътрешно вързани.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар