IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че двама души са дълбоко свързани

29 август 2018 15 20

Вижте какви са навиците на тези щастливи двойки

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ние всички сме виждали, а много от нас са и участвали, в отношения, които просто изглеждат някак правилни. Партньорите в такава връзка изглеждат свързани на едно по-дълбоко ниво. Те сякаш си имат свой собствен таен език, или някакъв начин да четат мислите си.

Ето и 5 навика, които могат да обобщят това, което най-вече отличава дълбоко свързаната двойка от другите, не чак толкова щастливи двойки:

1. Положително взаимодействие

Партньорите, които са дълбоко свързани, имат взаимоотношения, в които цари хармония, уважение и позитивно отношение към другия. Тези двама души може да се изпокарат вечерта, но на другата сутрин да си кажат с усмивка "добро утро”, сякаш нищо не се е случило.  Те просто знаят, че стабилната им връзка се крепи на положителната комуникация помежду им. Такива хора рядко внасят проблемите си отвън, у дома.

2. Връзка, изградена на философско ниво

Партньорите в една стабилна връзка, притежават не само емоционална интелигентност, но и често отношенията им се базират на сходна ценностна система и философия за живота. Комуникацията между тях е толкова дълбока, сякаш се познават от друг живот.

3. Партньорите се учат един от друг и израстват заедно

Когато и двамата партньори в една връзка се опитват да разберат другия, да се поставят на мястото му , да възприемат интересите му и т.н., те така се опознават на едно друго, по-дълбоко ниво. Това, само по себе си, им помага да се ориентират по-вярно в отношенията си. Когато двама души се учат един от друг, те израстват като личности заедно.

4. Те си имат свои смешки и нежни прякори

Партньорите, които имат здрава връзка, често имат една по-интимна комуникация помежду си. Те си имат свои закачки, на които се смеят заедно, измислят си мили прякори един на друг и т.н. Всичко това сигнализира, че двама души са свързани на едно по-дълбоко емоционално ниво.

5. Те са супер отговорни един към друг

Предателството не е дума, която може да се срещне в живота и връзката на партньори, които се радват на стабилни отношения. Една истински дълбока връзка включва доверие и ангажираност на всички нива, както и зачитане на нуждите на другия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари