IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порно с лесбийки – най-търсено из сайтовете за 2018-а

14 декември 2018 15 40

Жените го гледат много повече от мъжете

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове през 2018-а година. Освен това то е гледано повече от жени, отколкото от мъже. Това показва класация на сайтовете Pornhub и YouPorn, които имат общо близо 40 милиона потребители.

Според тези сайтове, 30% от аудиторията на които е от жени, 51% от тях са по-склонни да гледат порно между лесбийки, отколкото друго.

По думите на Лори Бетито, жените търсят порно с лесбийки, защото обичат да гледат какво правят те, възбуждат се и могат да откраднат идея за нещо ново, което не са опитвали до момента.

От друга страна порното с лесбийки за мъжете се нарежда едва на шесто място за единия сайт, както и на десето в другия.

Има няколко фактора, които оказват влияние на предпочитанията на мъжете и жените, харесващи и гледащи порно, коментира Тимари Шмит, цитиран от NBC News. Той обяснява, че чрез филмите те искат да натрупат опит, който нямат.

Статистиката показва, че след интереса на жените, се забелязва покачване на влечението на гледане на порно с лесбийки от страна на мъжете. По данни от Pornhub, при дамите интересът е скочил със 167%, а при представителите на силния пол – с цели 200%. От друга страна жените, които гледат порно между гейове, са 30% от аудиторията на сайтовете.

Проучване за порнографията, публикувано от изследователката на сексуалността Луси Невил през 2016 г., констатира, че жените стават все по-недоволни от хетеросексуалното съдържание за възрастни поради „невидимостта на женското удоволствие“ и факта, че ги канят да видят сексуалните действия от гледна точка на „мъжа“.

Четете още:

Ерогенни зони: Кои са най-горещите места на жените?

Учени: Рисковете от уголемяване на пениса растат

И мъжете, които правят повече секс са... любезните

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари