IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-развратни в леглото – защо да го правите от време на време?

16 март 2019 16 15

За много хора секс играчките са табу

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

За много хора проблемите в сексуалния живот не бива да се обсъждат, а по-скоро да останат в рамките на дома. За тях секс играчките са нещо непознато, а разговорите за горещите сцени от филма „50 нюанса сиво“ са си направо табу.

Въпреки че не си го признават, някои мъже и жени се вдъхновяват за нови усещания в леглото, когато попаднат на по-развратен партньор. Въпросът е докъде биха стигнали в експериментите в секса.

Истината е, че всеки има поне един приятел или приятелка, който разказва как е използвал кожен камшик, как са му връзвали ръцете или са му правили френска любов на по-нестандартно място. Според проучване за нагласите в секса сред американците, проведено през 2015 г., повече от 22% от сексуално активните възрастни участват в ролеви игри, докато над 20% са онези, които по време на секс са позволили да бъдат вързани или напляскани.

Друго проучване в САЩ пък показва, че повечето искат да бъдат по-развратни и търсят начини да разнообразят интимните си взаимоотношения. Споменавайки за разврат, много хора имат погрешно схващане, че става дума за господството на мъжа, за подчинение, садизъм и мазохизъм, но това съвсем не е така. По-нестандартният секс може да бъде едно невероятно преживяване, стига и двамата да го желаят.

Ролеви игри

Една от най-често срещаните форми на извратен секс е създаването на въображаеми сценарии, в които двойката, а понякога и тройката, да участва. Понякога възбудата липсва, защото мъжът и жената са в познатата обстановка в тяхната спалня, правят секс в една и съща поза всеки път, понякога дори машинално. Ако си сложат костюми и разиграят някакъв сюжет, нещата се променят коренно. Така например съпругът, свикнал да вижда жена си по престилка, ще загуби ума и дума, виждайки я облечена с латекс. Нещата стават още по-интересни, ако говорим за трима души.

Фетиши

Един от всеки четирима мъже или жени се интересуват от фетиш игра. Фетишите са предмети, с които много двойки разнообразяват преживяванията си в леглото. Доказано е, че има мъже, които полудяват, когато жената докосне кожата им с дългите си нокти или я види с високи обувки. За някои тя трябва да бъде господарката, на която да се подчиняват. Така например само леко плясване с камшика по задните части може да предизвика силна възбуда.

Как да издържите по-дълго в секса

Воайорство или ексхибиционизъм

Тази промяна може да бъде доста крайна за определени двойки, които държат на семейните ценности. Сексът на обществено място, например, е един вид ексхибиционизъм. Много мъже и жени не се притесняват от хорските погледи и дори се разгорещяват много по-добре, ако правят секс на открито. Според терапевти, ако поне един път в живота си не сте правили подобно нещо, трябва да рискувате, защото изживяването си заслужава.

Групов секс

Това вече е игра за напреднали и не всеки може да се впусне в нея. Необходимо е да бъдете непукисти, да имате самочувствие и да не се притеснявате от секса с непознати или пък познати, с които не сте имали интимни отношения. 10% от жените и 18% от мъжете в САЩ, участвали в горепосоченото проучване, споделят, че са правили групов секс. Висок е и процентът на онези, които не знаят какво е, но имат желание да пробват.

Мъжете обичат да чуват тези неща по време на секс

Редовен секс – предпоставка за дълготрайна и щастлива връзка

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

( преди 4 години )
Vlizam v tozi sajt za da se informiram kak se prilaga v Bulgaria rechta na Alan Dales ot 1947g.,,Bravo,spa-zvate ja mnogo striktno za Blagoto na Bulgarija.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар