IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теми, които ще ви сближат с партньора ви

15 август 2019 15 00

Хубаво е да знаете за тези аспекти от живота на човека до вас

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Има безброй неща, за които може да поговорите с любимия човек. В една здрава връзка няма тема, която да е табу и всичко се изговаря спокойно. По този начин партньорите научават всичко един за друг и поемат заедно напред към бъдещето. Няма защо да се чувствате неудобно, ако зададете някой по-личен въпрос, а трябва да предразположите човека отсреща да поговори и за теми, които не споделя с другите.

В началото на връзката всичко е ново и интересно. Телефонните разговори не спират, а чатовете са пълни с мили съобщения и емотикони. С напредването на времето обаче хората започват да научават всичко за другия и понякога това може да повлияе на взаимоотношенията.

Ако двамата във връзката не са сигурни за бъдещето ѝ, то желаните теми за разговор бързо се изчерпват и мълчанието се настанява между тях.

Ако все пак искате да задържите човека до себе си за по-дълго време, но не знаете как да започнете разговор, има няколко теми, които може да включите. Така ще покажете интерес към партньора си и това ще го накара да ви се довери и да сподели неща, за които преди се е притеснявал да говори.

Попитайте го за детството му – какво е било любимото му/ѝ хоби и каква е била мечтаната професия. Това винаги са прекрасни спомени за едно безгрижно минало, в което светът е изглеждал необятно място, а мечтите са били повече от мислите за реалността.

Още повече тази тема ще ви помогне да разберете мнението му/ѝ за този период от живота и това ще ви даде ясни индикации дали той/тя е готов/а за деца. Мечтаната професия като дете също е добра тема за разговор, за да видите дали мечтите на партньора ви са се превърнали в реалност, или животът го е насочил/а в друга посока. Така ще се сближите още повече с любимия човек.

Първата любов е особено важна тема за една връзка. Ако искате да научите нещо за нея, опитайте се да не задавате въпрос за първото гадже с нападателен тон. Важното е да предразположите партньора ви, за да може той да се чувства спокойно и да сподели всичко, което му се е случило тогава.

Първоначално може и да се окаже трудна тема, но щом види у вас разбиране, това ще го накара да излее цялото си сърце пред вас.

Повечето хора знаят какво прави партньорът им щастлив. Но не всеки е наясно какво точно ги кара да се разстройват. Когато зачекнете тази тема, трябва да сте подготвени за леко увъртане от другата страна.

Ако видите, че любимият ви се затруднява, може вие да отговорите на този въпрос и тогава да му дадете думата. Споделете му кога за последно сте плакали и защо и ще видите, че той/тя веднага ще последва примера ви и ще разкаже и своята история.

Разговорът за бъдещето е почти задължителен. Това ще ви даде перспектива за бъдещето и ще разберете дали имате еднакви гледни точки.

Хубаво е и вие да споделите своите мисли и нагласи за времето ви заедно и това накъде смятате, че отива връзката ви. Може да нямате сходни истории за миналото, но една обща в бъдещето звучи повече от чудесно.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
obi4am da izslu6vam i da mislia v ti6inata za liubimia mi goliam bliznak . tova sa mnogo cenni migove za men . i mi lipsva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар