IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родна марка дрехи кара пищните жени да бъдат секси

3 септември 2012 11 20

Две дами докараха светлината в гардероба на по-едрите дами с първата колекция на марката си „A'luz"

Снимка: A’luz

Снимка: A’luz

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Това с не-анорексични,добре сложени жени.За тях не е трудно да направиш дреха,те нямат какво да крият.Най-добрата порода:има за гледане,има и за пипане.Истинското предизвикателство и майсторлък е да прикриеш огромен ханш,виснали целулити,голямо дупе и т.н.Иначе има някои интересни попадения
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
marisa_1980 ( преди 11 години )
krassimira ( преди 11 години )
Най-накрая да видя красиви дрехи, от които се надявам, че наистина имате големи размери, защото всичко ми харесва!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
juji ( преди 11 години )
Дрехите са ужасни!!!Не са нито за стандартни, нито за нестандартни фигури.Не видях нищо, което поне малко да става за носене.А и тази снимка с цигарата - що за лош вкус?!Пушенето не само не е модерно, но се маргинализира все повече в обществото.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:))) ( преди 11 години )
В интервюто се споменава многократно, че дрехите на фирмата не са само за пищни жени, а има всякакви размери. Тези снимки според мен просто представят моделите дрехи. Така че е хубаво да се прочете цялото интервю, а не само заглавието и да се пишат коментари веднага.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
О_о ( преди 11 години )
Да почваме да гърмим една по една. Щом това са пищни жени... особено тази с правата кестенява коса. Много се извинявам, но това са нормални жени. Докато от всеки сайт, който отворим ни плаши анорексичното телце на Вивиан-някоя-си, нормалното ще бъде считано за прекалено.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар