IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диамантено момиче

29 януари 2013 12 20

И нека се посипем с блясък и през деня

Снимка: сп.Vogue

Снимка: сп.Vogue

Бижутата придобиват все по-голям акцент в модните тенденции за тази година. Интересното е, че бляскавите скъпоценни камъни са в големи дози и не е задължително да бъдат носени вечер на по-официални събития. Няма нищо лошо да си сложите диамантения пръстен и обеци за завършек на ежедневния ви тоалет.

Съвременната градска жена става по-дръзка в облеклото си и иска да блести във всеки един момент от денонощието. Парижкият Vogue показва как да се обличаме със самочувствие и че дамите могат да провокират по много начини, без това да ги прави евтини или да им залепя определени етикети.

Магдалена Фраковиак позира по-секси начин на покрива на висока сграда в центъра на космополитен град. Дамата е облечена в черно-бели дрехи, които за повече удобство са от две части – панталон и горно. Якетата са къси, с кожени елементи и метал по себе си. Самият модел е доста силно „декориран" с помощта на аксесоари, които са с геометрични форми и големи размери.

На врата на Магдалена блестят огромни колиета, а пръстите ѝ са посипани с малки камъчета. „Ръбатите" диаманти са от колекциите на Balmain, Dries van Noten, Lanvin и Haider Ackermann.

Буйните къдрици на Магдалена са дело на Шай Ашуал, а снимките на Панчо Саула.

Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари