IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите дълги поли

19 април 2013 11 20

Модни съвети за макси дължини

Снимка: chicisimo.com

Снимка: chicisimo.com

Дългите поли са една от най-красивите, женствени, удобни и практични дрехи в гардероба на дамите, а освен това никога не излизат от мода. Всеки нов сезон в тяхната кройка и десен се вижда нещо свежо и неочаквано и това ги прави още по-търсени и харесвани, особено за топлото време.

Можете да носите пола с макси дължина за всеки повод – в парка, на плажа, на концерт и дори на коктейл. Така че не е изненада, че всяка една жена гледа да има поне една такава дреха в гардероба си.

Макси полите са с различни форми и дизайн, като те могат да ви превърнат ту в артистична бохемка, ту в елегантна дама или пък в момиче с непринудена визия.

Има толкова много прекрасни модели - драпирани, плисирани, асиметрични, с флорални щампи, на райета, точки или с животински щампи. Можете да изберете едноцветен модел в синьо, зелено, тюркоаз, малиновочервено или цикламено, жълто или в неутралната, кафяво-бежова гама.

Благодарение на това разнообразие всеки любител на модата би могъл да открие своята перфектна дълга пола.

Но все пак, преди да започнете да я носите, уверете се, че го правите по най-стилния начин. Ето и няколко съвета по темата:

Как да си изберете дълга пола?


Снимка: pinterest.com

Тъй като всяка жена има различни форми на тялото, важно е тя да намери тази дълга пола, която отговаря най-добре на нейните извивки.

• Ако сте прекалено висока и искате да изглеждате малко по-ниска, изберете пола в два цвята, отделени в хоризонтална линия. Можете да комбинирате полата с болеро или късо сако.

Снимка: pinterest.com

• От друга страна, дребничките жени, които се стремят да удължат силуета си, трябва да обличат макси полите с прилепнали блузи с V-образни деколтета и високи токчета. Също така те трябва да се опитват да стоят настрана от полите с шарени десени и мотиви.

Снимка: pinterest.com

• Стройните момичета могат да носят модерната в момента плисирана пола. Пълнички дами трябва да избягват прилепнали по тялото дълги, прави поли, които ще акцентират точно върху областите, които биха желали да прикрият.

• Дамите с по-големи гърди или широки рамене могат да носят макси поли с висока талия, която ще балансира идеално силуета им.

Снимка: pinterest.com

• Ако искате да поставите акцент върху плоския си корем, можете да изберете дълга пола с ниска талия и широк колан и да я комбинирате с къса блузка и обувки с високи токчета.

Снимка: pinterest.com

• За да създадете илюзията, че сте с по-фин силует в областта на бедрата и дупето, можете да изберете макси пола в по-тъмни нюанси. Също така имайте предвид,, че тези поли са най-добрия избор за жените с по-несъвършени крака.

Снимка: pinterest.com

Как да носите дълга пола?

След като сте готова с избора на най-подходящата макси пола за вас, трябва да знаете как да я носите по правилния начин, за да създадете различни визии с една и съща дреха. В някои случаи можете да изглеждате романтична дама, друг път да сте идеална за офиса, трети път да ползвате същата пола за плажа и т.н.

Снимка: pinterest.com

• Макси полите трябва да се комбинират със семпли блуза и късо яке или блейзър, за да се създаде стилен класически ансамбъл.

• Ако комбинирате тази пола със светло, спортно яке и ниски обувки, ще придобиете ефирен и безгрижен вид.

• За да добавите нотка провокация, можете да обуете ботуши под дългата си пола и да облечете кожено яке.

Снимка: pinterest.com

• В по-хладно време можете да носите полата с трикотажна жилетка, сакото не е добър вариант.

• Дългите, тесни и прави поли, изглеждат добре с по-ефирна блуза, докато широките поли стоят по-страхотно с прилепнала тениска.

• Полите с принтове трябва да бъдат съчетавани с едноцветни дрехи в горната част на тялото. От друга страна полите в един тон, могат да бъдат комбинирани с цветна блуза.

Снимка: pinterest.com

• Можете да подправите вашия романтичен, бохемски стил с големи етно аксесоари и шапка с широка периферия. Нека прическата ви да е максимално естествена.

Снимка: pinterest.com

• Що се отнася до обувките, можете да опитате различни варианти, в зависимост от вашите предпочитания и визията, която искате да създадете. Дългите поли изглеждат страхотно, както с ниски „балеринки", така и с обувки на високи токчета или със сандали на платформа. Можете да опитате и еспадрили и ботуши.

Снимка: pinterest.com

Сега, когато вече знаете всички тайни, свързани с това как да носите макси поли, доверете се на вътрешния си глас и включете тази дреха в гардероба си.

Снимка: pinterest.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари