IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите се дегизират за Хелоуин като Майли Сайръс

29 октомври 2013 09 01

Визията на блондинката на наградите MTV все още е актуална за шоу

Вдъхновяващото костюмче на Майли, Снимка: Getty Images

Вдъхновяващото костюмче на Майли, Снимка: Getty Images

Музикалните видеонагради на MTV бяха през август, но месеци по-късно никой не е забравил как се появи на тях скандалната Майли Сайръс, преди да започне още по-провокативния си дует с Робин Тик.

Бодито без ръкави на Майли с апликация на мече стана тотален хит малко преди Хелоуин и доста известни личности решиха да го изкопират, както и латексовия ѝ аутфит в телесен цвят. Всъщност визията на Майли е втората най-търсена в Google по повод октомврийския празник, след тази на героя от анимационния филм „Despicable Me“.

Най-успешна „имитация“ на Сайръс показа Парис Хилтън, която успя да докара почти същата прическа като певицата. Дамата се появи на парти в Лос Анджелис в скандалното облекло, като в добавка носеше и слънчеви очила във формата на сърца. За разлика от Майли обаче, богатата наследница заряза платформите и се качи на сиви токчета.

Парис като Майли, Снимка: Splash news

Хю Хефнър и половинката му Кристал Харис стигнаха по-далече. Те решиха да го играят дует, като дамата сложи тясна и къса рокля в телесен цвят, напомняща на другия сценичен тоалет на Сайръс, а собственикът на Playboy бе облякъл затворнически одежди, асоцииращи с раирания костюм на Робин по време на наградите.

Хю и Кристал, Снимка: Twitter

Комедиантката Джоан Ривърс пък окарикатури малко визията на Майли, като сложи подплънки, за да изглежда дебела, а върху тях копие на латексовите половинки на 20-годишната бунтарка. В добавка от устата на Джоан висеше червен език, пародирайки постоянното плезене на Сайръс.

Джоан Ривърс, Снимка: NJ

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари