IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една рокля за няколко стилове

20 декември 2013 08 00

Вижте как една рокля може да се носи по 50 различни начина

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Обичаме, когато дрехите ни са мултифункционални, но когато една рокля предлага 50 начина за носене, оставаме без думи. Може би това е отговорът на финансовата криза или просто продукт на върховното въображение на дизайнерите. Да намерим перфектната евтина рокля за парти не е никак лесно. С наближаващите празници и партита отново на дневен ред излиза този проблем. Американската дизайнерка Надя Тар обаче има решение на въпроса. Модела си тя е нарекла Butter by Nadia и слага стоп на всяко ваше лутане по магазините в търсене на перфектния модел рокля.

Само с две парчета плат, които играят роля на връзки, колан и т. н. може да промените до неузнаваемост тази дреха, която се предлага в различни цветове и дължини. Презрамките могат да се променят, да се връзват и премятат по различни начини около кръста или врата и да изненадват с невероятно разнообразие от решения.

Кейт Мидълтън на годежа си в рокля Issa. Снимка: getty

Роклята напомня изумително моделът на рокля Issa, с който се сгоди Кейт Мидълтън, но може да се купи от сайта на създателката nadiatarr.com или да се наеме за няколко вечери от сайта girlmeetsdress.com.

В зелен цвят тази рокля е перфектният вариант за летни партита. Снимка: dailymail.co.uk

Материята ликра и изкуствена коприна прави роклята с гъвкави форми и линии, а това носи качество и комфорт. Благодарение на разтегливото свойство на материята, роклята може да се носи от жени с различни размери – от 38-ми до 46-ти. Бал, романтична среща, парти, сватба ... с тази рокля може да се появите навсякъде.

Идеи за 12 варианта на роклята отпред и отзад. Снимка: dailymail.co.uk

Комбинирана с клин и балеринки може да я включите в ежедневието. Вечерта ви трябват само едни обувки с висок ток и ослепителни камъни в бижутата, за да заблестите с нова светлина, но със същата рокля. Ако на притежателката на подобна рокля ѝ се експериментира, всяко нейно обличане може да бъде различно. За да не забравите, а и за да получите идеи за нови варианти на носене на роклята, ви предлагаме и снимки с разнообразните модели.

Еластичността на материята, от която е направена роклята, позволява да бъде носена от жени с различни размери. Снимка: dailymail.co.uk

Може би фактът, че дизайнерката Надя Тар е бивша танцьорка и хореограф, дава обяснение на креативността на модела, който позволява движение на роклята и тялото във всички посоки. Неслучайно едни от верните ѝ клиентки са актрисите Сара Джесика Паркър и Наоми Уотс. Ето и видео за един от вариантите, който особено ни допадна.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

trisha ( преди 10 години )
А можете ли да ми кажете от къде мога да си намеря такава рокля? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар