IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как джобовете на дънките ви променят формите ви?

14 април 2014 10 00

Съвети за подходящ избор на дънки според фигурата ви

Снимка: hipstermusings.blogspot.com

Снимка: hipstermusings.blogspot.com

Дънките са универсална дреха, в която може да се впишете във всеки стил и модна ситуация и дори да я комбинирате с вечерно облекло. През различните години модните превъплъщения на дънките ни поставяха пред не едно предизвикателство – минахме през висока талия, през тесни модели по крака, през широки крачоли с ниска талия...

В този сезон сме обсебени от boyfriend дънките, които са истинско изпитание за добрия вкус и стилната визия. В същото време тесните дънки, т. нар. skinny, виждаме все по рядко по модните подиуми. Което означава, че е време да си припомним как големината, формата и разположението на джобовете на дънките могат да променят формите ви, особено, ако имате проблемна фигура.

Идеалните дънки би трябвало да подчертават достойнствата ви и да скриват недостатъците ви.

Проблем: широк ханш и едри бедра

Ако имате т. нар. бразилско дупе, но желаете визуално да го смалите, избирайте дънки с ниска или класическа талия. Джобовете трябва да бъдат в класическа форма и разположени централно на бузите и леко надолу. Що се отнася до кройката, дамите с пищни бедра е добре да избират прави и леко разкроени от коленете надолу линии на крачолите, а съвсем подходящи за тях са и boyfriend моделите.

Това, което не трябва да носите са дънки с малки, цветни или декорирани джобове, дънки с висока талия, както и тесни по тялото дънки или пък прекалено широки.

Дънки H&M, 79.90 лв.

Проблем: плоско дупе и слаби бедра

Най-лесният начин за уголемяване на плоското дупе е, да изберете модел с външни или декорирани джобове. Дори апликации по джобовете като метални шипове или обемни бродерии са за предпочитане. Избирайте дънки с малки квадратни джобове, което може да ви позволи да носите както модели с висока талия, така и с ниска. Високата талия също помага и на прекалено слабите бедра да изглеждат по-сексапилни.

Това, което трябва да избягвате, са дънки с големи плоски джобове и да избирате предимно модели с висока талия.

Дънки Suede от Kaporal, 3sisses.bg, 136.43 лв.

Проблем: ниско разположено или отпуснато дупе

Ако имате този проблем, джобовете на дънките ви трябва да са разположени точно в центъра или малко по-високо, което се отнася и за жени с пищни форми. Освен това избирайте по-малките джобове. По отношение на кройката, избирайте модели с прави крачоли, с класическа талия и леко разкроен модел. И за предпочитане е да ги комбинирате с обувки на токчета.

Това, което е добре да избягвате, е boyfriend модел с ниско разположени джобове, както и джобове с украшения и апликации, които привличат погледите към хълбоците.

Дънки Zara, 99.95 лв.

Проблем: бедра с бричове

Дамите, които искат да скрият бричовете на бедрата си, са изправени пред най-трудната задача. Избирайте модел с класически или малки джобове. Предпочитайте дори дънки с висока талия, немного тесни в областта на бедрата и леко разкроени от коляното надолу.

Какво трябва да направите: подобен тип фигура не трябва да носи малки или прекалено големи джобове, както и разположени далеч един от друг. Избягвайте скъсени модели над глезена.

Дънки H&M, 79.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )