IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана с тоалет на руска дизайнерка

16 април 2014 13 00

Ретро и съблазън демонстрира певицата на филмовите награди на MTV

Риана на филмовите награди на MTV Снимка: Getty

Риана на филмовите награди на MTV Снимка: Getty

На 13 април бяха връчени филмовите награди на музикалната телевизия MTV. Те отдават предпочитания предимно на филми, които са насочени към по-младежката аудитория и обикновено са пренебрегнати от критиците за наградите „Оскар“. Разбира се, тоалетите на звездите предизвикаха не по-малък интерес от тези на което и да е друго бляскаво светско събитие.

Ние харесахме тоалета на Риана, която изненадващо бе избрала не обичайните дизайнерски имена, а тоалет на Уляна Сергеенко. Уляна е известен руски дизайнер, член на т. нар. Russian Fashion Pack – известни влиятелни дами от руския моден и светски елит, сред които са още Мирослава Дума, моделът Елена Перминова и дизайнерката Вика Газинская.

Моделите на Уляна Сергеенко се характеризират с типични за руския фолклор детайли и неоспорима женственост. Самата Уляна почти винаги е с дрехи от собствените си колекции.

Уляна Сергеенко Снимка: Getty

Тоалетът, който Риана бе избрала, всъщност е една смела идея за абитуриентски тоалет.

За тези, които желаят да покажат по-голяма част от плътта си, но все пак благоприличието е част от поведението за събитие от ранга на абитуриентски бал, тази рокля-халат от коприна е идеалният вариант. Боди от бял сатен в стил Pin Up е много подходяща долна част за тоалета, като едновременно ще скрие, но и разкрие формите на тялото ви. Изборът на цвят също е въпрос на въображение.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

tralalala ( преди 9 години )
някаква пижамка с халат ..........хубава е ама да се моташ по нея в къщи ама чак пък за бална рокля смешно е
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
предлагам да млъкнет ( преди 9 години )
и да се накефите на това колко страхотно изглежда Риана ;) и кашон да облече като модна тенденция, пак ще е красива. а вие само ще гледате на преден план какво да изпонаплюете. просто племе.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ХАЛАТ? ( преди 9 години )
ПРОСТО ЕДИН ХАЛАТ ОТ КОПРИНА,КОЙТО СЕ НОСИ У ДОМА! ПРЕКАЛЯВАТ ВЕЧЕ С ТЕЗИ "МОДНИ" ТЕНДЕНЦИИ,А ИМА И НЯКОЙ,КОИТО СЕ ЗАХЛАСВАТ ПО ХАЛАТИ,ПИЖАМИ И ПРОЧИЕ НОСЕНИ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА!В ЦЕЛТА СИ Е ДА РАЗЛИЧНА И ИНТЕРЕСНА СПОРЕД МЕН Е ОБЛЯКЛА ТОЗИ ХАЛАТ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
буч ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )