IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 начина да пречупите рутината в стила

24 април 2014 10 33

Има прости и безболезнени начини да се преобразите

Снимка: Thinkstockphotos

Снимка: Thinkstockphotos

Гледайки насъбраните с години дрехи в гардероба си и евентуално в килера, може би в един момент ще почувствате досада от тях. Може би всеки ден започвате с усещането, че имате много дрехи, но това задоволство се превръща в раздразнение – обличате едно и също.

Влезли сте в модния или стилен коловоз. Ясно е – трябва да разбиете рутината. Това не означава, че трябва да смените целия си гардероб и да изсипете куп пари. Има начини, с които лесно може да разчупите моделите, в които е заседнал стилът ви.

1. Ако носите предимно токчета, „слезте“ на ниски подметки.

Това е промяна с голяма полза. По принцип дрехите ни са в унисон с обувките, които носим. Така че очаквайте скоро да промените и целия си стил. Същото важи и за дамите, които носят по принцип ниски обувки – започнете да носите обувки с токчета и ще виждате света по различен начин. А и той вас ще вижда така!

Снимка: thedownlow.co.nz

2. Комбинирайте цвят с цвят.

Дори ако сте човек, който се страхува от цветове. Когато освежите гардероба си с различни нюанси, ще започнете да поглеждате с различни очи на стила си.

Снимка: showandtellme.com

3. Използвайте старите елементи по нов начин.

Например – закопчавайте ризата си догоре или се облечете в бяло от глава до пети. Минималистичните промени са с голям моден ефект.

Снимка: showandtellme.com

4. Заменете старите аксесоари.

Да си в тенденциите невинаги е въпрос на сляпо следване на модата. В крайна сметка да имате неща, които харесвате и обичате, е забавната страна на модата. Ако нямате смелост да смените дрехите си, сменете аксесоарите си или ги сменете с по-нови техни версии. Сменете очилата си, чантата си или сандалите си с ниска подметка.

Снимка: stylonica.com

5. Започнете да носите смели цветове червило.

Най-евтиният начин да се измъкнете от рутината е да си поиграете с козметиката. Изберете актуалното розово или оранжево матиращо червило.

Снимка: le-21eme.com

6. Следете предложенията в снимки в социалната мрежа Pinterest.

Това е невероятно място за намиране и организиране на вдъхновяващи снимки на дрехи, аксесоари, прически, грим и каквото ви носи удоволствие. Бърза проверка сутрин на любимите ви снимки ще ви даде изобилие от идеи, докато сте пред гардероба.

7. Махнете последното бижу, преди да излезете.

Тази мисъл на Коко Шанел невинаги е в сила. Дори има реални примери, които оборват твърдението. Ирис Апфел е доказателство, че натрупването на бижутата е част от стила на една жена. Но условието е, да сте открили своя стил и да знаете как да го носите. Затова – внимавайте с бижутата.

Ирис Апфел Снимка: Getty

8. Трябва да имате поне по един шик елемент.

Не изхвърляйте кожената си пола или сакото с метализиран ефект. Това са детайли, които може да ви послужат в определени моменти. Обикновен суитчър, дънкова риза, дълга пола, кожени панталони – не изхвърляйте подобни дрехи.

Снимка: fashiondivadesign.com

9. Променете прическата си.

Обърнете пътя на бретона си – това е най-простото бягство от рутината. Ако често сте на опашка на върха на главата си, пробвайте да я свалите ниско на тила и да я връзвате отстрани.

Снимка: skinnygossip.com

10. Подчертайте веждите си.

Дори и да не са плътни, използвайте правилните инструменти, за да ги потъмните и сгъстите. Номерът е да намерите перфектния нюанс за вашите вежди и за тена на лицето ви.

Аризона Мюз Снимка: Getty

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ехаааааа, на това се казват "хубави съвети"! супер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар