IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миничанта през рамо

23 юни 2014 10 40

Малкото бижу е любимо за лятото

Харли Виера-Нютън Снимка: Getty

Харли Виера-Нютън Снимка: Getty

Какво може да се побере в една миничанта? Може би най-важното – самочувствието ви! Това е причината да виждаме толкова често този модел в различни стилни комбинации. Миничантата с дълга дръжка отново е любима на звезди, модни блогъри и обикновени дами. А комбинациите, в които я виждаме, ни носят вдъхновение за още идеи за стил.

И все пак, какво можете да поберете в тази миниформа – кредитна карта, гланц за устни и мобилния телефон, ако имате късмет. Въпреки ограничения си обем, има нещо очарователно в тази малка чантичка с размери на портфейл. Тя е в състояние да сътвори чудеса с визията ви.

От една страна да носите миничанта през рамо или през гърди е много комфортно – ръцете ви са свободни през цялото време. Този стил е идеален за летните музикални фестивали, за плажния бар и за всякакви събития, на които ви се иска повече да подскачате, отколкото да позирате.

Друга характеристика на миничантата, която я прави толкова привлекателна, е, че тя е идеалният аксесоар за минималистичния стил. Семпла рокля, сандали и миничанта е перфектният избор за цветните летни нощи. Сезонът на обемните чанти, в които носите половината си покъщнина, е зимата. Но през лятото миничантата ви подарява свобода, лекота и комфорт.

Снимки: glambistro.com, Getty, thezhush.blogspot.com, wendyslookbook.com

Звездите вдъхнаха нов живот на миничантата, а дизайнерите смело установиха господството ѝ за летния, а дори и за есенния сезон. Различни цветове и материи позволяват да развихрите въображението си. Позволено е всичко, което е шик.

Даян Крюгер и Ленадра Медин Снимки: Getty, lefashionimage.blogspot.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
много е шик, но за съжаление не нося, защото не мога да побера всички "важни" неща вътре
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар