IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хитри модни комбинации

8 юли 2014 10 50

Вижте кои модни трикове е добре да усвоите

Снимка: BGNES

Снимка: BGNES

Благодарение на модните редактори, блогъри и всички смели хора в модния бранш, днес имаме възможност да комбинираме по различен начин дрехите, обувките и аксесоарите си. Индивидуалният подход създава и стил, който ни отличава едни от други. Щастливи сме, че сме заобиколени от хора, които задават тази посока.

Тенденциите, които понякога ни се струват немислими за носене, се оказва, че имат своята стилна алтернатива – неонови цветове, груби обувки, кожен гащеризон...

Има някои основни елементи от гардероба, които може да преобразите, като ги комбинирате по съвсем различен начин от този, по който сте свикнали. Единственото, което ще ви е необходимо, е дързост. Трябва да сте убедени, че това е вашият стил, който ви изразява най-добре и никакви повдигнати вежди и криви погледи няма да могат да ви смутят.

Миксирани принтове

Има принтове, които е трудно да се комбинират помежду си. Но това не означава, че не трябва да експериментирате. Опитвайте всеки път да съчетавате контрастни на пръв поглед цветове и принтове и ще се учудите от разнообразието от тоалети, което ще ви засипе.

В бяло от глава до пети

Невъзможно е да носите бяло от горе до долу и да останете незабелязани. Но това е, защото белият цвят се харесва. Особено ако сте избрали правилно дрехите в бял цвят, за да ги комбинирате помежду им. Съжаляваме за булките и йогите, но не само те имат право да са целите в бяло.

Комбинация от странни цветове

Знаете, че правилото е да избирате цветове, които могат да се комбинират лесно. Но всъщност повечето дами в модния бранш залагат на цвят, който истински ги вълнува, без значение дали е по правилата. Комбинирайте нюанси, които ще носите с удоволствие и тогава няма опасност да прекалите или да сгрешите.

Boyfriend дънки

 Оказва се, че тези дънки са алтернатива на панталона, който прави краката ви да изглеждат по-дълги. Класиката повелява boyfriend дънките да се носят навити, и то небрежно навити. Така, след като вече част от глезена ви се вижда, може да сте сигурни, че пропорциите ви са доста по-благодатни за комбинации с обувки.

Гащеризон

 Дори и да имате подобна дреха в гардероба си, не я носите често. Може би се чудите с какво да комбинирате гащеризона или мислите, че ще изглеждате доста ретро? Но това е вашият плюс – комбинацията между ретро и модерно. Изберете убийствени токчета и навийте крачолите на гащеризона.

Костюм, но не за офиса

Ако костюмът ви със сако и панталон ви е писнал, може да смените предназначението му и начина, по който го носите. Сложете го с къс топ, който открива корема ви, или го носете само с бюстие и секси токчета – съвсем в стила на Yves Saint Laurent.

Боти за всичко

Може би ви се струва странно, но ботите са обувките, които може да носите във всички сезони. Особено ако ги комбинирате с контрастни материи като дантела например. Изберете любимия си модел боти и ги комбинирайте с къси дънкови панталони, пола от дантела, клин и други летни дрехи.

Скъпо с евтино

Всеки знае, че е изкуство да се комбинират евтини и скъпи дрехи в успешен моден сет. Но е възможно. Трябва да наблюдавате как го правят дамите в бранша, а те наистина са усвоили това умение.

Абсолютно семпла комбинация

Трябва да го направите поне веднъж – облечете се с базови дрехи от гардероба си, в черно или бяло или неутрален цвят. В тази комбинация акцентът трябва да са детайлите – обувки, клъч или аксесоар, които създават впечатление за цялостната визия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
всички предложения ми харесват!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар