IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите шапка през лятото?

2 юли 2014 06 45

Четири модела шапки за летния ви стил

Снимка: thedailyedited.com

Снимка: thedailyedited.com

През лятото основните модни инвестиции са за бански, шапки и сандали. Шапката е един от онези аксесоари, които са не само модерни, но и необходими. Тя предпазва косата и кожата на лицето от слънчевите лъчи. От друга страна има силата да преобрази всеки летен стил и да промени излъчването ви. Може да бъдете стилна дори и с бейзболна шапка.

Независимо дали сте на музикален фестивал или на тихо кафе с приятели, шапката е аксесоарът, който може веднага да ви отличи и да ви позиционира в точния стил, в който желаете. За да ви окуражим, ще ви вдъхнем малко ентусиазъм за стил с шапка в кратка селекция от варианти.

Бейзболна шапка

Този тип шапка има основно предназначение да бъде лесна и удобна за носене. Но понякога тоалетът, който не е за спорт, изглежда много добре в комбинация с шапка с козирка. Невинаги обаче е лесно да намерите точната формула. Ако шапката е с лого, добре е да я комбинирате с дънки и с груби токчета. Ако не желаете да изглеждате като професионален спортист, важно е пуснатата ви коса да не е завита зад ушите. Така излъчването ви ще е по-малко спортно.


Снимка: theveganvoguette.blogspot.com

Шапка „Панама“

Най-доброто за този вид шапка е, че тя е подходяща за почти всеки летен тоалет. Дали ще е дълга рокля, пола с тишърт или гащеризон, шапка „Панама“ ще добави стойност към модния сет, който сте избрали. За да бъде визията ви добре балансирана, трябва да се лишите от всякакви други аксесоари, които се открояват.

Снимка: erikabrechtel.com

Широкопола шапка

Този вид шапка е запазена марка за плажа. Но все пак има вариант да я носите и в града с романтични модни комбинации. Важно е да не прекалявате с грима или с прическите – в крайна сметка тази шапка е предназначена най-вече да ви предпазва от слънцето. Всяка друга част от визията ви трябва да е издържана в минималистичен стил.

Снимка: wheninflorenceblog.wordpress.com

Ретро моряшка шапка

Особеното в този вид шапка е, че ако не е оформена правилно на главата ви, може да направи излъчването ви нелепо. Комбинирайте я с женствени детайли като лека лятна рокля, небрежни панталони от лен, бял широк топ или шорти.

Снимка: olive-loaf.blogspot.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Важното е да не е дебела шапката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Миаууу ( преди 9 години )
Ам чи как да я носим шапката, на главата естествено!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )