IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни помощници за мързеливите дни

6 юли 2014 07 20

Когато не сте в кондиция, не посягайте към анцуга

Снимка: pinceladasdeestilo.com

Снимка: pinceladasdeestilo.com

Разбира се, че дори и да обичате да подбирате внимателно какво обличате всеки ден, идва момент, в който няма да ви е до това. Колкото и чифта дънки да имате, ще се изкушите да погледнете към старото си долнище. Вярно е, че днес сме по-фамилиарни с модата и допускаме комбинацията между контрастни стилове. Неписаните норми все пак гласят, че има дрехи, които не е редно да се носят извън дома, а тяхната цел е да създават уют.

Признаваме, че дрехите за спорт например също са част от тенденция за ежедневието, но ги включваме в елегантни и луксозни сетове. Чифт стари панталони от ликра обаче или избелял топ няма как да остане незабелязана пагубна за имиджа ви комбинация.

Вярно е, дните от уикенда и всеки друг ден, в който ви мързи, са моментите, в които дрехите трябва да ви помагат да се отпуснете. Комфортните материи и удобните кройки са най-важните характеристики на тези дрехи. Когато търсите небрежен и уютен стил, има някои основни детайли в гардероба, които може да ви служат като отправна точка. Ето какви дрехи трябва да имате за мързеливите модни дни.

1. Тесен клин

Ако го комбинирате с дълъг тишърт, туника или пуловер, клинът може да не изглежда като спортна дреха. Идеален е за всеки сезон и за всякакви комбинации. Това е може би най-универсалната дреха за всички жени, независимо от стила и начина им на живот.

2. Удобни дънки.

Тесните дънки може да оформят много фигури, но не се опитвайте да заблуждавате някого, че са удобни. Те са много по-привлекателни, отколкото комфортни. Но може да се възползвате от визията им и да си осигурите един размер по-голям от вашия. Това е идеален вариант както за лежерните дни, така и за някои от вечерните ви визии в комбинация с висок ток. Този модел дънки дават комфорта от свободната кройка и едновременно с това шик линия на силуета.


Снимка: glitterand-gold.blogspot.com

3. Стилни маратонки

Отдавна маратонките не са това, което бяха и разделяме моделите им за такива за спорт и за извън залата. Чифт луксозни кецове са алтернатива на всеки друг чифт обувки. Те са удобни и имат много приложения в т. нар. мързелив стил.


Снимка: stockholmstreetstyle.com

4. Луксозна тениска

Кой не обича да носи тениски не само през уикенда?! Търсете обаче такава, която има ключови детайли – V-образно деколте и малък джоб от едната страна на гърдите. Такава тениска изглежда перфектно в комбинация с дънки или с пола-молив.

Снимка: fashionandsweets.com

5. Риза неглиже

В последните няколко години модата ни предостави безценна възможност да носим смачкани дрехи. Това не създава впечатление за липса на хигиенни навици или изключителен мързел. Напротив – има дрехи, в които това е нарочно търсен ефект, а и честно казано, изглеждат много по-добре, когато са леко смачкани. Намерете своята смачкана риза и я носете винаги, когато ви мързи да изглеждате спретната.


Снимка: ropa-espanola.com

6. Обикновена рокля

Една „смирена“ рокля прави много повече за стила ви в сравнение с няколко изискани. Може да се убедите в това винаги, когато искате да изглеждате чаровно, но и небрежно. Ризата-рокля тази година е на върха на модните класации, така че може да се възползвате от тази тенденция.

Снимка: aloveisblind.com

7. Спортен панталон

Това е тенденция, която върви едновременно с тенденцията за маратонките в ежедневния стил. Спортен панталон с ластик на глезена може да изглежда невероятно шик в комбинация с копринена риза, но и с ниски спортни обувки. Тази идея ще допадне особено на онези от вас, които обичат да съчетават лекотата на удобството с лукса.

Снимка: reinadelamoda.nl

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
хубави идеи, не се бях сещала!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар