IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пола върху панталон

16 юли 2014 10 00

Бихте ли носили тази тенденция?

Maison Martin Margiela FW 14/15 Снимка: Reuters

Maison Martin Margiela FW 14/15 Снимка: Reuters

Много от модните тенденции са създадени с цел не да бъдат част от ежедневния ни стил, а точно с обратен ефект – да се възползваме от тях в моментите, в които искаме да се отличим от масата. Една от тези тенденции е комбинацията на пола с панталон.

Това модно съчетание доби изключителна популярност през 90-те, когато много жени носеха рокли в стил babydoll върху дънки. Ето че днес много от модните ветерани и фенове на всички модни капризи отново си припомниха тези моменти. Днес обаче модните дизайнери ни представят друга версия на тази комбинация.

Модна къща Dior представи комбинация между тесен черен панталон и рокля с долна част лале в своята колекция висша мода за пролет-лято 2014. На подобна луксозна визия рядко можем да се насладим – нестандартна, смела и запомняща се. Понякога висшата мода може да бъде доста скучна, а това е шанс да внесете доза революция във външния си вид.

Richard Chai SS 2014 Снимки: Getty

Повечето представени комбинации за лятото са от леки материи като шифон и текстил с отблясъци. В колекции като тези на Raf Simons, Richard Chai и Frida Giannini виждаме симпатични идеи за пола балон с панталон тип цигара за елегантна визия. Но впечатляващи са и комбинациите с дълга пола или рокля от шифон и широк панталон. Смелостта на дизайнерите стига дотам, че предлагат комбинация на пола с панталон дори и във вариант за костюм.


Sass & Bide SS 2014 Снимки: Getty

Ако ви изкушава да тествате тази модна тенденция, бъдете готови да посрещнете много повдигнати вежди в погледите на приятелите си. Тази тенденция преминава и в модата за предстоящата есен.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Читател ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
харесва ми, но ако се появя така по улиците, ще ме помислят за луда!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар