IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Погрешните модни митове

4 септември 2014 13 56

Не им обръщайте внимание

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените се стараят да са в крак с модата и да следват всички тенденции. Това често води до удвояване на гардероба им, а половината дрехи и аксесоари така и не биват обличани. Време е да разберете кои са модните заблуди и какво отговаря на вашия собствен стил и фигура и да откриете модната диктаторка в себе си.

Не вярвайте на следното:

Високите жени не трябва да носят токчета

Въпреки ръста си Никол Кидман не се появява на червения килим без токчета. И тя не е единствената. Колко топмодели сте видели на събития с пантофки? Именно! Без значение ниска или висока, няма да сбъркате, ако сложите своите токчета. И да стърчите една глава над другите, да не ви пука. Тъкмо всички ще ви забележат!

Минито е за по-младите дами (до 35 години)

Ако имате хубави крака, няма причина да си гледате годините. Нима Дженифър Анистън и Камерън Диас ходят с поли до земята? НЕ! Дори 56-годишната Мадона няма проблем да излиза по боди на сцената.

Миньонките не трябва да носят дълги рокли

Нека направим една кратка сметка. Ако една дама с ръст 156 см си сложи 12 см токчета, тя ще стане 168 см и вече няма да бъде определяна за ниска. Но дори и без токчета по-тъмните поли и рокли оптически издължават тялото, особено ако са прилепнали по него. Вертикалното раие има подобен ефект.

Смесването на ярки цветове е катастрофа

Един поглед на тенденциите през последните няколко години показва точно обратното. Неоновите цветове са идеалното решение за топлите дни. А по-смелите дори перфектно съчетават яркорозово с оранжево. Помните ли клипа на Бионсе „Crazy In Love”?

Заоблените дами не трябва да носят дънки тип клин

Ким Кардашян е първата, която би се обявила срещу това правило. Ако имате дълги бедра, били те и по-закръглени, комбинирайте с широк топ и високи токчета и ще изглеждате адски секси.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари