IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс възкреси модната си линия

18 ноември 2014 15 18

Певецът пуска модна линия с гама от 30 дрехи

Снимка: Primark

Снимка: Primark

Роби Уилямс отново стартира модната си линия Farrell, въпреки че я обяви в несъстоятелност преди една година. 40-годишният британски певец отново започва да прави мода, но този път в тандем с бранда Primark.

Облеклата на Роби са вдъхновени от дядо му Джак Фарел и отразяват неговия личен стил. Роби основа модната си компания през 2011 г., но спря с търговията в края на 2013-та.

Наскоро звездата се сдоби с второ дете – син Чарлтън, а освен това се готви за турне догодина. Явно обаче за него няма почивка и когато не твори музика, поп легендата се готви за голямо модно завръщане.

Бившият певец от „Take That“ е създал мъжка колекция с гама от 30 дрехи. Модната верига Primark е взела под крилото си Уилямс, защото стилът му е „страхотен и носи невероятна стойност“.

Снимка: Primark

Самият Роби каза за работата си с Primark, която е масова модна верига, че е супер впечатлен от високото качество на продуктите им. Той добави: „Радвам се, че Farrell беше поканена да се присъедини към Primark. Това е голямо сътрудничество!“.

Снимка: Primark

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари