IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил, заради който си струва да убиеш

8 юли 2009 10 43

Висша мода от Диор - гениално творчество, материализиращо се под формата на внушително женствени дрехи и декоративна визия

Изящен грим – плътни цветни устни, изписани вежди и очи, скулптурирани коси, маникюр ала Диор и самочувствие на кралица. Снимки: GettyImages/Guliver/style

Изящен грим – плътни цветни устни, изписани вежди и очи, скулптурирани коси, маникюр ала Диор и самочувствие на кралица. Снимки: GettyImages/Guliver/style

Един от безсмъртните титани на Висшата мода, Dior в лицето на дизайнера Джон Галиано, представи своята специална котюр колекция за студените дни до края на 2009-та.

Предупреждаваме ви, че онова което ще видите в Галерията, е израз на едно безкомпромисно и гениално творчество, материализиращо се под формата на внушително женствени дрехи и декоративна визия, която със сигурност ще се наложи през следващите два сезона.

Трудно е да гледаш с просто око на Dior, а още повече на Галиано. Ексцентризмът, нахалството, яркостта и тежестта на гледката, разкриваща се от модния подиум, е трудно поносима и има навика да плаши голяма част от зрителите си.

Но онова, което явно прозира за истинските ценители, е драматизмът на женската дреха, която пренася във времето историята и тенденциите в модата от преди векове.

Този път идеята на Галиано е извор на спомени за 50-те, когато самият монсеньор Диор обличал моделите си с най-фрапиращо женствените дрехи, които векът познавал.

Разглеждайки колекцията, обърнете внимание на всеки един детайл от дрехите, обувките, прическата, грима и маникюра на моделите - в тях са запечатани основните тенденции за тази година.

Ярки, драматични и пищни цветове и материи, продължаваща ретро тенденция, изящен грим – плътни цветни устни, изписани вежди и очи, скулптурирани коси, маникюр ала Диор и самочувствие на кралица.

Слайдшоуто, горе.

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Трагедия. Все ми е тая дали той е гений, а аз нищо не разбирам. Кич и отврат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар