IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снежната кралица

2 октомври 2013 15 20

Русата красавица Мартина Димитрова в новия брой на списание DV Mode

Снимка: DV Mode

Снимка: DV Mode

Макар есента едва сега да започва, някои хора вече мислят за зимата. Явно редакторите на шведското списание DV Mode не правят изключение, тъй като на страниците на новия брой на изданието е намерила място страхотна зимна фотосесия – истинска снежна приказка.

Както във всяка приказка, така и в тази трябва да има кралица. В случая това е моделът Мартина Димитрова, която изглежда повече от поразително на фона на снежния пейзаж в планината. Концепцията на фотосесията е решена изцяло в бяло и синьо. Самата Мартина е облечена изцяло в бяло – с луксозни кожи, елегантни поли и панталони. Акцентите са аксесоари и обувки с метални елементи.


Дрехите са подбрани от стилиста Ларс-Фредрик Свенберг, а прекрасната снежна приказка е заснета от фотографа Фредрик Ванерщед. Платиненорусите коси на Мартина, както и ретро гримът ѝ са дело на Сандра Йоеланд. Особено силно впечатление правят винените устни на модела, които определено контрастират с белия фон около тях.

Влезте в галерията и разгледайте снежната приказка от страниците на списание DV Mode.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари