IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавици нагорещяват Маями

24 март 2014 14 50

Нина Агдал и Сара Сампайо пръскат сексапил във фотосесия за Bebe

Снимка: Bebe

Снимка: Bebe

Ако една марка иска да промотира добре своите облекла, тя не трябва да разчита само на известността си. Може би най-добрият ход е нейно рекламно лице да бъде красива, известна личност. Модният бранд Bebe залага не само на една прелестна дама, а на цели две!

Едни от най-горещите имена на модната сцена в момента, Нина Агдал и Сара Сампайо, обединяват сили и застават една до друга в страхотна фотосесия за новата пролетна колекция на марката. Двете са повече от страхотни, както поотделно, така и в комплект.

Едва ли има човек, който разглеждайки фотосесията, да не се зареди с усещане за сексапил, което струи от Нина и Сара. Моделите определено нагорещяват Маями – мястото, където е заснета фотосесията. Дамите представят цветното лице на пролетта, която със сигурност ще набляга върху женствеността и извивките на дамите.

Влезте в нашата галерия и разгледайте страхотната комбинация между Нина и Сара, които показват как ще изглежда пролетта според Bebe.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
красавици, сексапил, Маями... нищо ново под слънцето
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар