IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Етно глам по испански

23 април 2014 06 00

През април изданието на Grazia Spain ни показва дивите знаци на модата

Снимка: Grazia Spain

Снимка: Grazia Spain

Красотата на испанката Марта Без е оценена от много дизайнери и фотографи, но сега я виждаме в стилизиран див лукс за фотосесия в испанското издание на списание Grazia.

Пролетта носи свобода и лекота. Именно перата са символ на тази модна феерия с привкус на бунтарство.

Това е и основната идея в стайлинга на априлската фотосесия в испанското издание на Grazia. Виждаме перата като аксесоари в косите, по ръцете, по дрехите и обувките. Разбира се, идеята за този детайл е в синхрон с небрежния лукс, който е толкова популярен от няколко сезона насам в модата. Деним в boyfriend линия, кожа с износен ефект, обувки в мъжки стил и боти с катарами са основни носители на настроението за комфорт и елегантна небрежност. Може би именно деним и пера е новата модна двойка на летния стил, с която е добре да съобразим част от гардероба си. Усещането е като за женствена, но и много момичешка носталгия по безгрижието.

Началото на тази модна мания по пера и деним видяхме в колекцията пролет-лято 2014 на Louis Vuitton – лебедовата песен на Марк Джейкъбс за марката. Почти цялата колекция представяше различни умело изпълнени варианти на комбинацията деним-пера-дантела. Ето че днес виждаме как можем да носим това съчетание на практика.

На още кадри с пера и деним може да се насладите в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
те тия списания не е като да не копират едно от друго
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар