IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелът на Victoria’s Secret Дауцен Крос зарежда с лятно настроение

23 април 2014 10 31

Бъдещата майка е все по-слънчева и прекрасна

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Холандската красавица Дауцен Крос продължава да се появява на страниците на престижни модни списания, независимо, че очаква второто си дете. 29-годишният модел вече има 3-годишен син от своя съпруг диджей Сънри Джеймс.

В новата фотосесия с участието на ангела на Victoria’s Secret бременността сякаш прави красавицата още по-прекрасна и по-слънчева от обикновено. Точно това е излъчването, от което се нуждае човек, за да се зареди с добро настроение и вълнения за лятото!

Дауцен е главното действащо лице в новия брой на холандското списание Vogue. Визията на модела е натурална, като акцентът пада основно върху дрехите и аксесоарите, които носи Крос.

Веднага се забелязва интересната и обемна плетена шапка, която носи красавицата. В нейната визия присъства още денимът, пайетите, светлите и сините цветове. На една от снимките Дауцен наподобява древна принцеса, носеща „корона“ с висящи камъни и мъниста.

Влезте в нашата галерия и се насладете на лятното настроение, с което ще ви зареди ангелът Дауцен Крос.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )