IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бразилия – сексапил и спортен дух

12 юни 2014 14 01

Мексиканският Vogue повдига температурата и страстите

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Юни е месецът на футбола и на Бразилия. Целият свят е отправил поглед към плажовете на Копакабана под влиянието на футболните страсти. Модните страсти също владеят емоциите. Красиви тела и високи температури е опасна комбинация, която нажежава и провокира сетивата на всеки. Именно това е настроението във фотосесията в броя на мексиканския Vogue за юни.

Фотографът Александър Нойман успява да създаде у нас усещането за жега и съблазън с помощта на играта на сенките върху потната кожа на модела Майра Рубик. Родината на футбола и на сексапилните манекенки е гостоприемна за подобни изяви на плътта. И какво по-подходящо място от плажовете, а и какво по-подходящо време от месеца на Световното първенство по футбол.

Пясъкът, вътрешните дворове на къщите, улиците по залез слънце, безкрайната морска шир – няма място, което да не е подходящо за стил в спортната тенденция, която е така актуална за сезона. Къси панталони и минидължини, комфортни материи и цветове – това е модното верую на всяка жена, която иска да съблазнява с лекота. Това включва играта на въображение, която трябва да заиграем – банските с ретро силует помагат много за това.

С кадрите в галерията може да повишите градуса на настроението си!

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )