IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода с цветовете на света

20 юни 2014 10 31

Пищен колорит в броя за юни на Elle Индия

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Автентичната стилистика в модата винаги е интригувала и с нейна помощ дизайнерите успяват да създават въздействащи модни комбинации. Може би в основата на тази модна провокация е контрастът, който помага на отделните детайли във визията да изпъкват. Тази тема обаче е любима и на много стилисти, които успяват да създадат образи на женствеността в различните ѝ проявления по света, каквито не познаваме и които отключват у нас свободата за модни експерименти.

В броя за юни на списание Elle Индия се насладихме на тази фотосесия, дело на модното фотографско дуо Caleb & Gladys. Всеки кадър носи стилистичния заряд на културата на отделни страни – Индия, Китай, Мексико, Мароко....

Глобалното влияние на културата е осезаемо в модата и модните тенденции за всеки сезон. Женствеността намира своите различни изяви с помощта на специфичните за всяка страна материи, цветове, принтове, аксесоари и детайли. В автентичния колорит е богатството, което крие всеки моден стил.

Културата в различните краища на света е извор на вдъхновяващи идеи за всяка сфера на живота ни. Смесицата между различните автентични детайли ни доставя удоволствие, което може да получите от кадрите в нашата галерия.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )