IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дантела, море, черно и бяло

24 юни 2014 10 01

Harper's Bazaar Русия ни показва духа на 50-те

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Милана Круз е моделът, който е перфектният избор за духа на 50-те, пресъздаден в една от фотосесиите в броя за юни на руското издание на Harper's Bazaar.

Слънце, хладна вода и бански в стил 50-те са основната характеристика на всеки кадър. Разбира се, цветовете са черно и бяло – класиката за всеки момент от живота ни.

И разбира се разпилени руси коси. Лекотата и нежността на женския силует откриваме в ефирната бяла рокля, в туниката от дантела, в обемните слънчеви очила. Това е едно истинско романтично лятно пътешествие.

Гащеризонът и дълбокото V-образно деколте са символи на ретро съблазънта в модата. Именно към естественост и нежност в излъчването ни подканва всеки един летен ден.

Независимо дали сме на плажа или на прием, това е формулата на магнетичната женствена визия. Естествени вълни в косите, натурален грим и непринуден силует са разпознаваемите детайли на истинската жена.

Още от тях може да разгледате в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )